Hjemmetræning; med vægte

Hjemmetræning; Det skal du bruge

Kan man træne i stuen?

Skal man have en masse dyrt udstyr for at træne hjemme? Både ja og nej. Læs mit indlæg HER om hjemmetræning uden vægte, der skal du bare bruge dig selv og en træningsmåtte 🙂

Du kan også træne hjemme med vægte, der kan du læse mit forslag til et hurtigt helkropsprogram HER.

Mit eget hjemmetræningsudstyr består af;

 • Håndvægte (kan købes online, fx HER)
 • En pilatesmåtte (kan købes online, fx HER)
 • En lille pilatesbold (kan købes online, fx HER)
 • En stor pilatesbold (kan købes online, fx HER)
 • En trænings elastik (kan købes online, fx HER)
 • Derudover er så heldig at min overbo Nina (læs med her!) har nogle kettlebells jeg kan låne i ny og næ.

Husk; lidt er bedre end ingenting! Al træning tæller! Og hvis du har 30 til at se et afsnit af Venner, hvorfor så ikke få lidt sved på panden imens? Du har alligevel set afsnittet før og behøver ikke koncentrere dig om det 😉

   

2 kommentarer

 • Haha, totalt rigtigt med Venner 😉 Dog synes jeg slet ikke at alt det udstyr er nødvendigt til hjemmetræning. Jeg klarer mig fint blot med håndvægte og min egen kropsvægt. Laver blandt andet squat med vægtene i hænderne, knæhop, sprællemænd og wall sit. Desuden; godt indlæg med træning uden vægte! Det gav mig ny inspiration.Og hvor klæder det dig godt med briller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, hvor er det en dejlig kommentar! Jeg brugte kontaktlinser i mange år, men mine øjne havde ikke helt godt af det og det tog mig SÅ lang tid at finde nogle briller jeg kunne vænne mig til på daglig basis, så det er virkelig dejligt at høre :)Du har helt ret; man kan sagtens træne derhjemme uden så meget udstyr, jeg valgte bare at lave et par indlæg med lidt forskellige øvelser og forskellige ting, så håber jeg at nogle kan blive inspireret af det. Fedt du kunne bruge lidt af det, selvom det lyder som om du har helt godt styr på hjemmetræningen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hjemmetræning; med vægte