Opskrift på glutenfri lowcarb lasange

Hej BD læsere!

Dette er mit første indlæg som blogger på Bloggers Delight. Der er stadig en række tekniske udfordringer og jeg arbejder på at flytte mine gamle følgere fra Bloglovin over til den nye blog. Men med lidt flid og tålmodighed skal bloggen nok snart komme op at køre igen og jeg håber i vil læse med i min rejse mod en sund og stærk krop – hele vejen til scenen som bikinifitness atlet 2015 🙂

   

2 kommentarer

 • Stort tillykke Anna med dit nye “hjem” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak! 😀 Jeg er stadig helt grøn med teknikken og der er masser af justeringer undervejs med domæne osv, men det er super fedt at være flyttet! Håber du vil læse med herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Opskrift på glutenfri lowcarb lasange