Chokolade protein pandekager!

Ikke flere piller tak!

Årsagen til jeg har haft det skidt..

Jeg har de seneste dage ikke været mig selv og ikke haft den energi jeg plejer at have. Årsagen er simpel: jeg har trappet ud af det smertestillende medicin der har været min tro følgesvend i mange år. Det er en smule grænseoverskridende at skrive, men jeg synes ikke det skal være et tabu at tage medicin. Mange unge er afhængige af medicin i det ene eller det andet format og af mange forskellige årsager fra astma til mentale sygdomme eller fx. pga. smerter. Medicin er ikke ønskværdigt, men det udelukker ikke en sund livsstil!
Min holdning til medicin og sundhed er naturligvis, at de to ting som udgangspunkt skal holdes adskilt – så vidt muligt. Vi lever heldigvis et sted i verden hvor der er adgang til medicin der kan hjælpe rigtig mange mennesker igennem deres hverdag og jeg har desværre haft brug for at benytte mig af denne mulighed. Årsagen er mine medfødte dårlige hofter og efterfølgende forskellige operationer for at forbedre dette. Er du interesseret, kan du læse mere om min historie HER.

En lille pakke, en stor betydning

Jeg er så klar til aldrig at skulle se på en pilleæske igen. Aldrig mere stå på apoteket og vide at jeg skal til at betale for en masse kemi som jeg mere eller mindre frivilligt fylder i min krop. Aldrig mærke den svimlende fornemelse af kroppen der overtages af noget større, noget andet. Jeg er klar til at mærke min krop uden noget kunstigt, mærke de begrænsninger jeg nu engang har og kæmpe videre alligvel med at få en stærk og sund krop.
For at nå mit mål om bikinifitness 2015 har jeg indledt et spændende samarbejde som jeg glæder mig rigtig meget til. Det kan i læse mere om i morgen.
   

2 kommentarer

  • Anonymous

    Du er da bare så sej og modig, Anna. Jg håber, du vil få det godt snart igen. Uden kemikalier vel at mærke. Jeg må til at studere din blog lidt oftere, så jeg kan lære mere om sundhed og sund mad.Kh Auntie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for din kommentar søde tante, det er rigtig dejligt du vil læse med herinde! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Chokolade protein pandekager!