Fødselsdags cheat treat på Raw 42.

Træningsevent med Myfitlife!

Hvad trænede vi?

Lørdag d.18 afholdt bloggernetværket Myfitlife et træningsevent med deres bloggere og en masse læsere. Her kommer min version af dagen som helhed. Jeg håber de laver mange flere events og jeg opfordrer alle der kommer her forbi til at tjekke netværket ud 🙂 Alle billeder herunder er taget af den søde Anneli og er udlånt fra Myfitlife.

Træneren var Eddie og hans kammerat, der guidede os alle igennem en række træningsstationer med forskellige øvelser.

Indledningsvis blev vi inddelt i par, der skiftedes til at lave fritstående opvarmende øvelser i form af jumping jacks, planken og squats og øvelser med TRX. Man skal bestemt ikke lade sig narre af snorrenes uskyldige udseende, da det er muligt at lave noget fed funktionel træning med egen kropsvægt og det er nemt at sætte niveauet op og ned selv.

Næste runde foregik igen parvis med forskellige øvelser, der skulle foretages i alt 5 minutter, hvor hvert par skiftede efter én endt øvelse. På den måde nåede min makker og jeg fx. hver skiftevis 3 runder i salen med walking lunges og kettlebell svings på de få minutter. Det var super god udnyttelse af både tiden og salen, og man følte virkelig at hele kroppen var i gang.

Vi var dernæst igennem cirkeltræning med både fritstående øvelser såsom push ups og jumping squats, kettlebell svings og øvelser med vægtstang. Den første runde varede 30 sek. ved hver af de ca. 10 stationer med øvelser. Næste runde blev der skruet op for intensiteten og hver station varede nu 1 min. Jeg kan love jer for at 1 minut lige pludselig er lang tid. Alle fik sved på panden, men det var super sjovt at blive udfordret på en anden måde med træningen end mit sædvanlige styrkeprogram!

Træningen sluttede af med to runder af hårde core øvelser af 1 minuts varighed. Den sidste planke var et meget langt minut, men alle holdt hårdt og minuttet blev gennemført!

Min vurdering: fantastisk event!

Myfitlife formåede at lave et interaktivt bloggerevent på en helt anden måde end tidligere set i Danmark. Alle læsere og bloggere var beskæftiget og fik sved på panden i alle de 90 minutter som eventet varede. Der var noget for enhver træningssmag og det var muligt selv at graduere niveauet undervejs. Vi blev udfordret, men taget hånd om undervejs!
Den gode goodiebag kommer jeg heller ikke udenom, da jeg er en sucker for alt hvad der er gratis – og når det så tilmed er sunde lækkerier, så er jeg solgt 😉
Her er indholdet af dagens goodiebag, og ja.. Nupobaren med Mint overlevede som sagt ikke turen hjem 😀

 

   

4 kommentarer

 • Hvor er det fedt at de laver sådanne events for jer! Er det egentlig kun jer bloggere i Københavnsområdet der er en del af dette? Knus Nanawww.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er super fedt de laver den slags events! Jeg ved der er tale om at lave et event i jylland næste gang, da flere af bloggerne er jyske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laver man bare en ansøgning på deres hjemmeside, eller hvordan blev du en del af netværket? Kunne være rigtig spændende at være en del af 🙂 Knus Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare læser og har været med som læser. Men de har et sted på myfitlife.dk hvor man kan søge om at blive medlem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fødselsdags cheat treat på Raw 42.