Nyhed: eget domæne og en del af Bloggersdelight Premium!

Musik til træningen: Hvad lytter du til?

Dagen har været lang, dit hoved er fyldt med tanker fra job, studie og indkøbslister til de næste dage. Du træder ind af døren i træningscenteret og mærker varmen fra rummet og hører reklamerne for de nye proteinbarer over højtaleren. Din træningstaske føles tung og dine ben vejer 100 kg. de få meter hen til omklædningsrummet, men du er fast besluttet: trænes skal der!

Hvad sker der med din krop og dine tanker på de minutter fra du går ind af døren til du står og presser dig selv med sveden dryppende ned af dig? En del af  din egen  motivation og de mål du har. En del er den glæde du ved du får bagefter og en del er måske endda en  pligtfølelse over “nu er jeg jo kommet helt herned”. Men der er også noget helt særligt som kan påvirke humøret i sådan en grad, at træningen føles fantastisk: MUSIK! Alle kender øjeblikket hvor høretelefonerne sættes i øret og verden udenom forsvinder.

Herunder er nogle af mine yndlingsnumre til at få pulsen og humøret helt i top – uanset hvor lang og dum en dag det ellers har været. Og nej, jeg har ikke særlig sofistikeret musiksmag 😉

 Hvad lytter i til når i træner? Jeg kunne godt trænge til at få opdateret playlisten! 🙂

   

16 kommentarer

 • Jeg har i mange år ikke brugt musik,men skal klart til det igen!
  Tak for påmindelsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det var så lidt! Jeg håber det kan inspirere til at fyre den max af til træningen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Volbeat er ALTID en sikker vinder hos mig, jeg har deres 5 album og de køre bare på random shuffel. For mig giver de det bedst humør og energi spark og lige det ekstra til at presse mig selv når jeg træner.
  Jeg høre bestemt også andet som jeg syntes er godt, Volbeat skal der bare altid være på listen så kan jeg klare alt til træning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Uh, det er en helt anden genre end den jeg er vant til, men super cool med andre idéer! Det må jeg helt sikkert prøve om det kan hjælpe med at give den endnu mere gas til træningen! 🙂 Tak for tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Jeg skrev netop indlægget for at udvide min egen musiske horisont (og den kunne åbenlyst godt trænge til det!), så det er super fedt med andre input! Tak for dine links, de bliver testet til en omgang skulder og bryst i morgen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy79

  Hehe, jeg fik også musik lagt ind på min Tlf efter dette indlæg. Sjovt at god musik ikke nødvendigvis er god musik til træning! Jeg skal da lige have ryddet op i min playliste. De eneste fra min liste der var supergode til mit tempo var pharrel med ” happy” og den meget uptempo m Bruno Mars ” runaway baby” den er super!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Nej, god musik har ikke så meget med “få mig nu op i gear for søren” musik 😉 Den der Happy synes jeg faktisk er lidt småirriterende, har hørt den SÅ meget herhjemme, men Bruno Mars vil jeg klart tilføje til min liste. Tak Nathja 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WORK BITCH – BRITNEY

  den fremprovokere lige det sidste! Især fordi hun bare ser skide lækker ud i den musik video – og egentlig også har en provokerende tekst. Amen, jeg blir lidt sur når jeg hører den:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, man må gerne blive lidt sur – det er sådan man presser på! Den må jeg have fyret på listen, tak for tippet Amanda 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg hører altid totalt meget pop når jeg træner!

  Miley Cyrus – Do My Thang
  Icona Pop – All Night
  Alexandra Stan – Mr. Saxobeat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tak Amalie! Jeg er også lidt en poptøs (som du kan se min eksisterende playliste :P) og tror helt sikkert at de sange kan være en hjælp når der skal varmes op! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Soundtrackt til Rocky 4…… 80′ musik er noget som der helt sikkert kan får en hver i trænings mode….med nummere som No esay way out og hearts on fire burde du komme helt op og køre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det lyder sørme godt med noget Stallone motivation! Super tip 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myrndorffen

  Macklemore, Eminem
  Britney’s nye cd Britney Jean
  Og så kan jeg også lide at høre P!nk, for motivation og lidt girl power følelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Uh, girlpower er altid godt! Det har du helt ret i! Tak for dine tips, det er super fedt at høre andres motiverende musik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nyhed: eget domæne og en del af Bloggersdelight Premium!