Legday: rekord i squat og dødløft!

Opskrift: glutenfri pink proteinpandekager med hindbær!

Den super seje Kira Eggers afholder en konkurrence hvor man kan vinde et par cool høretelefoner fra Denon. Det kræver blot at man bager en version af hendes “Ekspress hytteost pandekager” og sender til hende. Nu er jeg jo stor fan af proteinpandekager (se selv HER , HER og sørme også HER) og lader derfor ikke chancen gå forbi for at bage en lækker omgang!

Mit bud på hendes konkurrence er dissem omend vældig tøsede, super lækre pink protein pandekager. Opskriften er simpel og tyvstjålet fra Kira, jeg har bare brugt lidt færre æggehvider og havregryn, samt tilføjet Fiberhusk. I en skål blandes:

 • 2 æggehvider
 • 150 gram hytteost
 • 1 spsk Fiberhusk
 • 25 gram proteinpulver (jeg brugte den nye fra Bodylab med hindbær/tranebær – deraf den lyserøde farve)
 • 25 gram (evt glutenfri) havregryn

Pandekagerne bages forsigtigt på en pande og steges i det du foretrækker. Jeg serverede dem med revet citronskal, en smule finthakkede mandler, æbler skåret i tynde skiver og en teskefuld sukkerfri marmelade. Og naturligvis sort kaffe.

Så: klar parat, sæt i gang og bag!

 

   

2 kommentarer

 • MUUUMS!

  DEM skal jeg prøve! Tror du jeg kan bruge skyr eller funker det mon kun med hytteost?:-)

  /Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Du må prøve dem! Jeg tror sagtens de kan laves med skyr, det er skyr jeg plejer at basere mine proteinpandekager på, men de ender oftest lidt “ud af hovedet” 😉 Hvis du tager udgangspunkt i denne opskrift, så tror jeg at skyr i stedet for hytteost vil kræve lidt mere fiberhusk (evt havregryn), men prøv at hælde det i undervejs mens du samler dejen, så kan du vurdere konsistensen 🙂

   Go bagning! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Legday: rekord i squat og dødløft!