Gave fra Energilageret: Fitmark taske til transport af mad!

Lowcarb opskrift: Wannabe Oreo cupcakes med Cookies n cream Questbar!

Det har været weekend igen og hvad valgte jeg med mit frimåltid? Sidste uge gjorde jeg mig tanker om cheat og valgte at gå all in med bland selv slik uden dårlig samvittighed. Denne uge har jeg nydt ikke at være ude af balance som jeg havde frygtet efter det store sukkerchok. Det var  rart at “få det ud af systemet”, nyde  en aften og  vende tilbage til den struktur på kosten som jeg efterhånden har vænnet mig til at elske i hverdagen.

Denne uge ville jeg gerne lave nogle lækre, men sundere snacks til weekendhyggen. Jeg har tidligere leget med Questbar som cookie og det gjorde jeg også denne aften, men havde lyst til at supplere med noget lidt mere kreativt. Jeg havde netop modtaget den flotte gave fra Energilageret.dk og deri lå den nyeste variant af de fantastiske Questbarer: Cookies n cream. Kan du sige Oreo wannabe? Det tror jeg nok! Oreo cupcakes er en af mine yndlingskager, men de er hverken gluten eller sukkerfri, så de går ikke i længden. Disse blev naturligvis ikke helt som de tunge almindelige cupcakes med smørfrosting, men de smagte helt fantastisk og kan kun anbefales!

Opskriften er simpel:

I en skål piskes 3 æggehvider let, ikke så de bliver stive. Tilføj 1 spsk Fiberhusk, 20 gram proteinpulver med vaniljesmag, 150 gram hytteost og 50 gram mandler malet til mel. Dejen hældes i muffinsforme og en Questbar med Cookies n cream skæres i små stykker som hældes ned i hver muffin. De skal bages ved ca. 150 grader varmluft i 30-35 min.

Kalorieregnskabet for hele portionen (jeg fik 6 muffins)

 • 3 æggehvider (51 kcal)
 • 20 gram Whey 80 proteinpulver med vaniljesmag (80 kcal)
 • 50 gram mandler malet til mel (265) kcal)
 • 1 spsk Fiberhusk
 • 150 gram hytteost (108 kcal)
 • 1 Questbar med cookies n cream (180 kcal)

Hele portionen giver 684 og det giver hver muffin sølle 114 kalorier hver, men utrolig meget velsmag! De er ret lette i det og hvis man ikke ønsker dem helt så lowcarb, så tror jeg med fordel man kunne putte en håndfuld blendede havregryn i dejen for at gøre den mere fast. Dette er en dessert du kan nyde med god samvittighed på de fleste kostplaner, med mindre man spiser fx. striks LCHF.

Er wannabe oreo cupcakes noget for dig?

 

   

8 kommentarer

 • Hej Anna!

  Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

  Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

  Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

  For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Hav en dejlig dag!

  Med venlig hilsen
  – Elin, Findeopskrifter.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem må jeg prøve når min forsending fra energilageret kommer. Forhåbentlig snart! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det lyder rigtig godt! Jeg kan i hvert fald kun anbefale det 😀 Energilageret er super cool, jeg elsker at vi endelig har fået dansk forhandler af så mange fede produkter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine lowcarb opskrifter 🙂 Glæder mig til at afprøve !

  Amanda // http://www.amaanda.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Åh, det er jeg glad for at høre! Den her skal du glæde dig til – virkelig lækker 😀 Du kan sikkert godt smuldre en anden proteinbar på toppen hvis du ikke har lige den her variant, eller måske lidt mandler og mørk chokolade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hell yeah det er!
  Den skal helt klart prøves i den nærmeste fremtid! Jeg tænker, at man også kan lave den med andre af de lækre quest bars.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, de ser altså forbandet lækre ud! 😛 Jeg har jo set de der Questbarer rundt omkring i blogland/instagram. De må altså prøves på et tidspunkt.. Har du prøvet nogle forskellige slags? Det kunne være, at du havde lidt insider viden, om hvilke der var bedst? 😛

  KH. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Katrine 🙂 Jeg synes helt sikkert du skal prøve dem! De har en kortere og mere naturlig ingrediens liste end de fleste andre proteinbarer på markedet og så smager de bare fuldstændig fantastisk! Nu er smag jo forskellig, men mine yndlings er helt sikkert: cookie dough, peanutbutter og cookies n cream. De er gode bare som de er, men giv dem lige 5 min i ovnen og så har du helt seriøst en kage! Energilageret.dk har en mulighed hvor du kan sammensætte en kasse med forskellige smagsvarianter hvis du vil prøve lidt af hvert – men pas på, du bliver afhængig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gave fra Energilageret: Fitmark taske til transport af mad!