Anmeldelse: Cult Vital Water med 30 gram protein!

Lynhurtig og lowcarb aftensmad: spicy oksekødswraps!

Skal det gå hurtigt? Savner du smagen af fastfood? Og er du ret vild med mad der må spises med fingrene? Så har jeg dagens aftensmad klar til dig! Du har sikkert set varianter af denne aftensmad før, men her kommer den version der blev serveret hjemme hos mig i går – den var en succes!

Klokken var blevet lidt for mange for mit blodsukker, der begyndte at falde alarmerende hurtigt. Nu er jeg typen der virkelig ikke er behagelig at være sammen med når jeg er sulten, så det var godt at køleskabet bød på nogle rester af proteinpandekager, men aftensmaden skulle stadig laves i en fart! 😉

Jeg lavede en masse små frikadeller af magert oksekød (rørt op med saften fra 2 lime, 1 hvidløg, frisk chilli, salt/peber og 1 æg). Dertil havde jeg skyllet lidt salat, kogt nogle grønne bønner og rørt en lækker dressing sammen af skyr, persille, limesaft, salt og peber. Det var sådan set det!

Her kan man vælge at bruge fuldkorns tortillawraps hvis man spiser kulhydrat til aftensmad eller man kan købe rispapir hvis man er sart overfor gluten. Jeg havde spist rigelig kulhydrat den dag, så jeg valgte at bruge rå blade af hvidkål, hvilket faktisk er langt mere velsmagende end man skulle tro!  De sprøde blade gør det nemt at rulle wrappen og den let bitre smag går godt til det let stærke oksekød og den syrlige skrycreme. Prøv det!

Hvad laver du til aftensmad når det skal gå hurtigt?

 

   

3 kommentarer

 • Det ser godt ud! Jeg er også fan af spidskålswrao

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Yum yum!
  Jeg spiser ikke koed, og her i Italien har vi ikke skyr.
  MEN jeg bliver inspireret til Squash/ Zuccini frikadeller i den kaal wrap med graesk 2% yoghurt! Groensager er saa yummy store, lokalt dyrket og billige her i Rom, det er paradis.

  Tak for en super blog, jeg traener hjemme med DVDs, men du inspirerer mig dagligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Ditte. Hvor er det fedt at høre du kan bruge inspiration fra min blog selvom du lever vegetarisk – og ikke kan købe skyr 😉 Det lyder super lækkert at bo i Italien, det må være fantastisk at have adgang til de lækre grøntsager og al den solskin. Dejligt du får trænet derhjemme, det gælder jo om at finde en træningsform som man nyder! 😀 Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Anmeldelse: Cult Vital Water med 30 gram protein!