Mine stiletter - min sejr!

Mandags motivation!

Så er weekenden forbi og hverdagen banker igen på! Mandag er en sjov størrelse i forhold til tanker og planer. Hvem kender ikke det at ligge i sengen søndag aften med hovedet fyldt af gode intentioner om at “starte på en frisk mandag morgen”? Der skal altid være plads til en ny start, men jeg tror det er vigtigt ikke at tillægge mandagen alt for magiske kvaliteter. Hvorfor ikke starte allerede søndag aften med det du gerne vil? Gå en ekstra tur, lav en sundere dessert hvis du er lækkersulten eller lav en aftale hvor du får grinet en masse. Der er mange måder at øge sundheden i hverdagen på!

Jeg har haft en lille pause fra træningen på 3 dage grundet en maveinfluenza og en bytur i lørdags. At danse hele natten er stadig ikke helt omkostningsfrit for en krop som min og derfor valgte jeg en ekstra hviledag søndag. Det var måske bedre hvis jeg havde taget før hjem, droppet den sidste dans og havde været frisk til træningen søndag, men jeg kunne mærke at den bytur betød noget. Jeg havde lyst til at danse og jeg havde brug for et hvil i min krop. Nu er der stadig 1 år og 5 måneder til konkurrencen og min motivation har det rigtig godt, men jeg tror også det er fordi jeg “tillader” mig selv et lille åndehul som her hvis jeg kan mærke kroppen har brug for det. Det er ikke sket før nu på 4 måneder og jeg tror (og håber) ikke det påvirker min fremgang. Dette forløb er i mine øjne en måde at leve på og det skal være muligt at kombinere med et liv siden af, ellers bliver det et surt forløb. I stedet gik jeg en lang tur alene i solen søndag og trænede lidt mave/pushups en halv time hjemme på stuegulvet.

Jeg har tidligere lavet nogle indlæg om hjemmetræning som ikke kan erstatte træning i et center, men efter min mening kan det være et fint supplement til træningen  hvis man i perioder har travlt eller mangler overskud. En smule træning er jo altid bedre end ingen træning 😉

Nu ser jeg frem til en travl uge med frisk energi på både studiet, derhjemme og i træningscenteret! Min krop er fuldt udhvilet og jeg er klar!

Hvordan kickstarter du din mandags motivation? Og har du ind i mellem korte træningspauser?

   

4 kommentarer

 • Min motivation er p.t. enooorm svingende! Mandag i dag er for mig endnu en ‘ny start – kom så Nana’ mandag.

  En kammerat sagde engang til mig, at man ikke altid kan være 100 procent motiveret hele tiden. Det prøver jeg at huske mig selv på – det er ok, at man sommetider mister motivationen og måske modet. Den skal nok komme igen:)

  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Dejlig mandagskommentar Nana! Det er nemlig helt rigtigt at motivation vil komme og gå, og det hele skal jo gå op i en højere enhed. Det kan nogle gange være svært med sociale medier, blogs osv. at følge andre og deres fantastiske hverdag der bare kører på skinner. Jeg havde det næsten helt skidt med at udgive dette indlæg, for kan man godt holde en lille træningspause uden at virke helt vildt svag, demotiveret eller ikke dedikeret nok? Men nej, sådan gider jeg ikke tænke. Det er okay at dele tanker, frustrationer og glæde ved en livsstil der indebærer meget træning!

   Jeg har også en “kom så!” mandag, så vi må sende hinanden gode mandagstanker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Syntes det med motivation er en meget svær størrelse. Den skal trænes og passes lidt lige som kroppen. Optankning, i form at fremgang på status mod målet, giver god energi til motivationen.
  Engang imellem er den bare SÅ svær at finde frem og andre gange kan den næste ikke holdes i ave.
  Det går lidt op og ned, men det er okay. Bare brug den bedst muligt når den er der, så bliver den nemlig motioneret 😉 og kommer lettere igen.

  Selv føler jeg aldrig at jeg har været så motiveret for noget før som jeg er nu. Men derfor er der stadig god og dårlige dage.
  Men jeg træner min motivation og den kommer lettere og stærkere tilbage hver gang 🙂

  Sarah
  http://www.fitnessbambi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Sarah! 🙂 Hvor er det fedt at du er mere motiveret end nogensinde før – det er pisse sejt! Sikke et godt råd med at træne sin motivation, det har jeg ikke tænkt over på den måde før, men det giver god mening når du skriver det. Jeg vil fremover huske det med at motivationen kan trænes som alt andet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mine stiletter - min sejr!