Er for meget træning farligt?

Mine stiletter – min sejr!

Når hverdagen brager afsted og det hele skal gå op i en højere enhed, så kan det være svært det med at stoppe op. Det med at huske lige at klappe sig selv på skulderen, huske hvor langt man er nået og glæde sig over hvor man er i dag.  Men det huskede jeg i går!

Den smukke og super seje Sarah afholdt et event på diskoteket Zen for at promovere hendes nyeste projekt: fashionfix.dk. Til dette krævede det en del makeup, nogle stramme jeans og lidt mere fokus på håret end den sædvanlige knold det altid ryger op i 😉 For andre ville det nok være en selvfølge at aftenen skulle tilbringes i de smukkeste, høje stiletter med efterfølgende ømme fødder efter en lang nat på dansegulvet. For mig har stiletter dog en helt anden, mere symbolsk betydning. Da jeg lod mine fødder glide ned i det eneste par stiletter jeg ejer, så var det en kæmpe sejr!

De sidste 10 år har jeg kæmpet med mine knogler i hoften og derfor været igennem en række operationer, genoptræning og lange forløb. Det har betydet, at stiletter simpelthen ikke var en mulighed og jeg derfor altid var i byen i flade sko. De par jeg har ejet har alle måtte lade livet, da det var for svært for mig at have dem stående i skabet. Det kan lyde fjollet at tillægge noget så overfladisk som en type sko så stor en betydning, men for mig har de været symbolet på styrke og frihed. Nu er jeg heldigvis ved at være ovenpå igen og min krop er stærk nok til at jeg kan, med et par flade sko i tasken, være i byen i et par stiletter.

Ugens cheat blev, som følge af den succesfulde bytur, 4 vodka/danskvand og et meget lille glas hvidvin. Alkohol er noget jeg primært har fravalgt efter træningen er blevet mere seriøs, men 2-3 gange om året har jeg alligevel tænkt mig at nyde op til 5 genstande. Det bliver naturligvis ikke aktuelt tættere på konkurrencen 🙂

Husker du at værdsætte dit liv som det er lige nu og  fejre de små sejre? Og hvad er dit forhold til stiletter? 😉

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er for meget træning farligt?