Oscar night: sunde snacks uden gluten og sukker med masser af smag!

Sundt fredagsslik: proteinrig vaniljedessert med hjemmelavet knas og fluff!

Her kommer en simpel og hurtig idé til en sundere aftensnack. Jeg havde i denne uge ikke de vilde cravings og havde lyst til at forblive på sporet efter en rigtig go træning og peptalk med min træner onsdag. Ugen op til havde jeg haft rigtig travlt og fået spist for mange kulhydrater og for lidt fedt – klassisk når jeg er stresset og mangler overskud. Nu er jeg inde i en rigtig god rytme igen med søvn, kost og træning, så ingen grund til at ødelægge det med et stort weekend cheat meal!

Det var fredag aften, jeg var alene hjemme med min dyne, en masse te og Netflix. Yes, de fredage skal der også være plads til selvom man kun er i start/midt tyverne 😉

Mit sene aftenmåltid blev til en lækker dessert efter inspiration fra en skøn instagrambruger, Pernille. Jeg blandede halvt skyr med halvt sukkerfri vaniljeyoghurt fra Cheasy og toppede med hjemmelavet knas, “stevia fluff” (1 pisket æggehvide blandet med lidt stevia og vaniljeessens) blendede hindbær, soltørrede dadler og finger.

 

Det hjemmelavede knas tog 5 min. og kunne også sagtens være en lækker musli på skyr til morgenmad. På en tør pande ristes en håndfuld glutenfri havregryn og hakkede mandler med lidt sødemiddel. Nemt, enkelt og super lækkert!

Hvad fik du af “fredagsslik”?

   

7 kommentarer

 • Nina

  Alt for meget usundt! Kage og vingummi og har det FORFÆRDELIGT i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Åh, det kender jeg godt. Hvorfor er det sørens sukker så tillokkende når man VED hvor dårligt man får det af det dagen efter? Men alligevel er smagen bare nogle gange for fristende 😉 Jeg håber du nød det i går, så er det bare op på hesten i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik to halve questbarer, da min pakke ankom om eftermiddagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Uh, hvor lækkert! Jeg ELSKER Questbarer og synes din løsning med at spise en halv af hver lyder rigtig go, men farlig – jeg havde nok spist dem begge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du kan selv være skøn Søde A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ejjjjj hele mit svar/kommentar er forsvundet??
   Kun første linie er kommet med??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ej, øv Pernille! Det er jeg virkelig ked af! Jeg kan desværre kun se den første linje her og kan ikke se hvad der kan være sket, måske en teknisk fejl i det øjeblik du gemte din kommentar? Jeg kan lige spørge en it mand fra Bloggersdelight hvad man kan gøre i det her tilfælde. Jeg er vild med dine kommentarer, så de skal da ikke gøres kortere! Rigtig go weekend og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Oscar night: sunde snacks uden gluten og sukker med masser af smag!