Tirsdagstip: pas på det skjulte sukker!

Inspirerende kvinder: interview med Amanda Louise

Motivation er en sjov størrelse. Den kan komme fra de mest mærkværdige steder og det er ikke altid let at sætte fingeren på præcis hvad der ender med at motivere eller inspirere til bedre vaner. Personligt finder jeg stor inspiration i andre seje unge kvinder der i deres hverdag formår at få styrketræning, sundhed og velvære til at gå op i en højere enhed. Men hvor søren får “alle de andre” deres tilsyneladende uendelige overskud og indre drivkraft fra?

Jeg vil i en række indlæg fremover sætte fokus på drive, motivation og indre styrke i en hverdag hvor træning fylder meget, men hvor der også er plads til et liv udenfor fitness. Jeg har været så heldig at flere af de kvinder som inspirerer mig allermest har sagt ja til at svare på de samme 3 spørgsmål om motivation og sundhed. Forhåbentlig kan deres svar være med til at vi kvinder får mere indblik i andres måder at tænke sundhed på, men også at vi kan støtte hinanden i hverdagen!

Den første jeg vil præsentere er min træner, Amanda Louise. Hun er under uddannelse til fysioterapeut, er uddannet personlig træner og har stillet op til bikinifitness i 2012 og 2013. Senest fik hun en flot 6. plads ved DM i oktober 2013.

screen-shot-2017-10-26-at-7-18-37-pm

Hvordan tolker du ordet sundhed i din egen hverdag?

For mig er sundhed meget en følelse. Sundhed er også glæde. Når jeg lever sundt, er jeg generelt gladere, mere udadvendt og mere aktiv. Det giver en positiv spiral, der giver mig overskud til at leve endnu sundere. Så jeg tolker nok sundhed som noget der giver glæde og overskud, fremfor restriktioner.

Hvor kommer dit personlige drive fra?
Som jeg også fortæller om i introen på min blog www.amandalouise.dk, har jeg tidligere kæmpet med både panikangst, depression og lettere overvægt. Mit drive kommer indefra, fra min bevidsthed om, at hvis jeg giver slip, så ender jeg tilbage der hvor jeg var. Og har har opnået så meget, jeg for alt i verden ikke vil smide væk. I starten af min rejse, kom mit drive til dels også indefra, men det handlede nok også om at bevise noget for andre. Sådan har jeg det ikke længere.

Hvad er det bedste råd du nogensinde har fået fra nogen som du gerne vil give videre til andre kvinder?
Det er faktisk et uddrag fra et digt, som ændrede rigtig meget for mig. Jeg finder det stadig frem ind imellem og læser det igennem, fordi det  virker så stærkt på mig. Det hedder “The Optimists Creed” og er skrevet af Christian D. Larson.

Det sidste vers har jeg fået tatoveret hen over mine venstre ribben, og det er det bedste råd jeg kan give videre til nogen: “Think well of yourself and proclaim this fact to the world, not in loud words but great deeds. Live in faith that the whole world is on your side so long as you are true to the best that is in you.”

screen-shot-2017-10-26-at-7-19-25-pm

Tusind tak til Amanda for de personlige og meget relevante svar på mine spørgsmål! Hvad synes i om denne type indlæg? Og hvem/hvad inspirerer jer?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: pas på det skjulte sukker!