Et døgn på diæt: forsmag på hvad der venter når fedtprocenten skal ned!

Skal du motiveres lidt? Loaded Cup 2014!

Føles cykelturen hen mod centeret lidt længere end den plejer? Trækker hylderne med slik lidt mere end de plejer i supermarkedet? Og er sengen lidt mere blød end sædvanlig når vækkeuret ringer? Nogle gange halter motivationen lidt og så kræver det er skud ny energi!

Loaded Cup 2014 blev afholdt i Ringsted Kongresscenter sidste weekend og det var min allerførste oplevelse med  fitnessverden på tæt hold. Det var en meget anderledes oplevelse, men helt igennem fantastisk at opleve en søndag i selvbrunerens og dedikationens tegn!

Smukke bikinipiger indtog scenen

Ikke overraskende var bikinifitness kategorien den jeg havde glædet mig mest til at se. Den veninde jeg fulgtes med stiller op allerede til New Comers i år, september 2014, så hun sad som på nåle igennem showet og prøvede at lure de seje bikinipigers poseringstricks. Det ser legende let ud på scenen, men tro mig, det er det bestemt ikke!

Posering er ikke noget jeg endnu har kastet mig ud i (ud over derhjemme foran spejlet og det er IKKE noget kønt syn!), men der er en grund til at atleter øver sig dagligt i flere måneder på at få de helt rigtige bevægelser – det er ikke bare lige at stå og vrikke lidt med måsen mens man smiler 😉

De smukke bikinipiger indtog scenen i hver deres højdeklasse og det var interessant at se forskellen i deres form. Der blev ivrigt diskuteret på rækkerne: mon dommerne vælger et blødere eller hårdere look? Hvad dømmer de efter? Det svære ved bikinikategorien er, at der ikke findes objektive kriterier for en vinder. Det er op til dommerne at bedømme hvilke piger de mener har det “rette” look lige netop den dag. Det endte med at dømme Nini Gøthler som overall vinder af bkinifitness på tværs af højder og det var efter min mening fuldt fortjent – hold nu op hvor stod hun skarpt!

Det er Nini på det store billede i midten og alle billeder er lånt fra team-andro.com

Seminar ved Nathalia Melo

En af tingene der overrasker en nybegynder som jeg selv, er ventetiden. Imellem forbedømmelserne kl 10 og til finalen er en god sjat timer hvor der ikke sker så meget. Loaded havde stillet et Expo område op, hvor man kunne shoppe lækkert tøj, nyde en proteinbar eller bare mærke den spændte stemning. Det må have været den længste dag i verden for atleterne backstage og jeg tager hatten af for deres dedikation og tålmodighed!

For at få mere ud af dagen havde min veninde og jeg meldt os på et seminar ved den meget smukke og seje bikini atlet, Nathalia Melo. Hun er Bikini Olympia Champion fra 2012 og har et meget imponerende CV i fitnessbranchen. Hun holdt et foredrag om hendes kost, træning, gode råd til posering og hjalp derudover dem der ønskede det med deres personlige poseringer.

Det var en kæmpe oplevelse at møde hende og særligt ét af hendes gode råd blev hos mig. Her er løst citeret: “You must train to win. But you decide what winning is to YOU. No one knows what you have gonr through and no one knows your story. So decide what winnings means to you and be a winner”. Wauw, kloge ord fra en vinder!

Motiveret eller helt skræmt væk?

Svært at svare på. For at være helt ærlig blev jeg en smule skræmt af de meget trimmede og smukke atleter på scenen. Det virker helt uoverskueligt at den form skulle blive min en dag. Men mon ikke også de har tænkt præcis de samme tanker første gang de selv så nogle på scenen? Det håber jeg 😉

Det er jo ikke den sceneform som de render rundt med hele året. Det er en form som er timet og tilrettelagt mod præcis de timer på præcis den dag, men det er alligevel dybt imponerende at det kan lade sig gøre. Jeg har stadig blod på tanden og arbejder henimod målet om selv at stå og shine på en scene!

Hvordan har din motivation det for tiden? Og var du til Loaded Cup?

   

6 kommentarer

 • Min motivation er i top 😉 Det er altid mærkeligt når man er til et stævne og ikke selv har været på scenen endnu. Fordelen er nu at du ved hvad dommerne kigger på. Udstråling og form. Du behøver ikke være størst, mest hakket eller have en kæmpe booty 😉 Men det er vigtigt det hele harmonerer. Jeg håber det har været en god oplevelse, og tak for de søde ord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Mange tak for din kommentar Nini, den er jeg super glad for! Du fortjener hvert et ord ros – du strålede jo deroppe! Det var en noget sjov oplevelse at sidde blandt publikum når jeg endnu ikke selv har været igennem et on season forløb, men det var utrolig lærerigt og inspirerende at se jer seje damer indtage scenen. Jeg har stor respekt for jeres hårde arbejde og håber at kunne gøre dig kunsten efter om halvandet år – bare halvt så godt og så vil jeg være mere end tilfreds 🙂
   Uh, det er godt de ikke kigger efter den mest markede mave eller den største booty, for det bliver sgu nok aldrig mig 😉 Jeg må fokusere på helheden, at hvile i min krop og udstråle glæde på scenen! Andet er der jo heller ikke at gøre 😀

   Held og lykke på din vej videre, jeg følger spændt med og hepper på dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver for vild på den scene, Anna!!!
  Jeg kan sagtens forstå at det virker ret overvældende at sidde der og se alle pigerne oppe på scenen. Men du har 1,5 år, og fandme ja om du ikke klarer den. Det er jeg sikker på at du gør!
  Var så imponeret over din viljestyrke og dit gå-på-mod da vi trænede sammen i sidste uge. Du er for sej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak for den dejligt opbakkende kommentar, den varmer rigtig meget!Hvor er du bare sød! Det hjælper på motivationen at andre tror på, at jeg kan. Det er en lang rejse og der vil være bump undervejs, men jeg skal gøre det her i mit tempo, have mig selv med og langsomt bevæge mig mod den scene! 😀 Og du var altså også pænt sej da vi trænede ben 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heller ikke i tvivl om at du kommer til at rocke scenen! Jeg glæder mig virkelig til fortsat at følge din udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hvor er du sød Amelia, det betyder rigtig meget at læse din opbakning! Tusind tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Et døgn på diæt: forsmag på hvad der venter når fedtprocenten skal ned!