Tirsdagstip: tag din frokost ud i det grønne og nyd solen!

Spændende nyheder på Instagram og Facebook!

#FITBD har ramt Instagram!

Bloggers Delight har en række undergrupper af bloggere som i nok ved. Der er blandt andet en gruppe “fitness/sundheds” bloggere og vi syntes, at der manglede en mulighed for at vores læsere kunne dele gode råd, tips og tricks indbyrdes. Derfor har vi nu lavet vores eget hashtag: #FITBD som vi både selv vil bruge hver gang vi poster noget på enten Instagram eller Facebook, men vi opfordrer også alle vores læsere til at bruge det! Så næste gang du laver en lækker og sund ret, du har løbet en tur eller måske er faldet over en sundhedsrelevant artikel du gerne vil debatere – så hasthag dit billede #FITBD og vær en del af vores lille fællesskab!

Og bloggen har fået en Facebookside!

Jeg har ærlig talt været lidt modvillig med hensyn til at oprette en Facebook side til bloggen. Mine tanker var; hvem gider dog følge min blog på Facebook? Det er den slet ikke stor nok til og nu er jeg i forvejen aktiv på både bloggen selv og på Instagram, så mon ikke den virtuelle verden har fået nok af mig 😉

MEN: Nu er jeg blevet opfordret til det et par gange og kan ikke selv se nogen grund til at lade vær. Hvis man ikke ønsker at følge bloggen på Facebook, så kan man jo bare lade værd. Jeg bliver dog super super rigtig glad hvis i gider gøre det 😉

I kan finde bloggens Facebookside HER.

Hvor meget bruger du Instagram? Og hvad synes du om Facebooksider til blogs?

   

2 kommentarer

 • Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Cathrine. Tusind tak, det er super fedt du følger med, det er jeg rigtig glad for 😀 Jeg dyrker ikke selv yoga, men har dyrket pilates tidligere og har flere veninder der er vilde med yoga, så jeg vil helt sikkert tjekke din blog ud 😀

   Kh Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: tag din frokost ud i det grønne og nyd solen!