Whats winning for YOU? Definér dit mål indefra!

Tirsdagstip: tag din frokost ud i det grønne og nyd solen!

Så er solen endelig kommet til Danmark! Som dansker ved man, at det kan være en sjælden fornøjelse at sidde med solbriller, vind i håret og mærke kinderne prikke af solens varme stråler. Derfor gælder det om at udnytte det mens det står på! Har du mulighed for det i hverdagen, så vil jeg opfordre dig til at tage frokosten med udenfor og få suget nogle skønne D-vitaminer til dig. Har du ikke det, så må du gemme den slags luksus til weekenden 😀

Her er mit forslag til en hurtig og lækker frokost, der kan pakkes og medtages ud til en græsplæne, en park eller bare en stol i solen!

 • Jeg havde færdigbagt 100 gram kylling, der blev pakket med 150 gram kogt brocoli. Super kedeligt? Oh yes, men så havde jeg fået det ned i maven før jeg begyndte at snacke de andre lækkerier – og dermed elimineret en del plads til dem 😉
 • En rawbar med protein og en lækker Questbar, der kunne skæres i skiver og nydes i små (eller store) bidder
 • Friske hindbær og jordbær
 • Mandler, solsikkekerner og valnødder ristet på en tør pande med chilliflager
 • Gulerod og bladselleri stænger
 • Cola Zero som altid 😉

Ovenstående er ikke min anbefaling til en porttionsanretning til én person til frokost, men nærmere et tip til hvilke lækre og sundere sager der kan medbringes på en picnic 🙂 Denne uges tirsdagstip er, både at komme ud og få en masse sol, men særligt også at det sundeste først – og derefter levne plads til lækkerierne.

Skal det være ekstra lækkert?

En fordel som blogger er, at man nogle gange får tilsendt nogle test på forskellige produkter. En ulempe er når disse produkter ser super lækre ud, men indeholder en masse sukker og/eller gluten, der bestemt ikke indgår i min kostplan. Derfor venter jeg pænt med at åbne pakken indtil på lørdag hvor jeg har frimåltid, så jeg kan ikke garantere for hverken smag eller knas.

En af mine lidt sære laster, er at jeg virkelig elsker at snacke morgenmadsprodukter direkte fra pakken! Det lyder helt skørt, det ved jeg godt, men jeg foretrækker et morgenmadsprodukt fremfor chokolade hvis jeg skal se film og hygge mig! Det skulle man tro at Quaker vidste, for deres nye HavreCrunch lyder simpelthen for lækker! Har du mere rygrad end jeg med sådan en åben pakke, eller har du bare lyst til noget ekstra lækkert, så vil jeg anbefale dig at tage sådan en skål med i din picnickurv som snack. Du kan naturligvis også bare spise dem traditionelt med mælk, men jeg foretrækker dem direkte fra pakken 😉

Hvad har du i din picnickurv? Og har du et godt tirsdagstip i forårets ånd?

   

6 kommentarer

 • Heidi

  Jeg elsker at spise udenfor (så længe der ikke er bier/hvepse) og nyde fuglene der synger og solen der skinner. Maden smager meget bedre 🙂 Ud af sammenhæng- har du et tip til hvor man kan købe billige nødder (kunne se valnødder på dit billede) evt en hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Heidi 🙂 Bier og hvepse er bestemt heller ikke øverst på min ønskeliste, men når solen skinner i Danmark, så er jeg villig til at tage chancen 😉 Jeg har desværre ikke nogen gode links til billige nødder, da jeg altid selv bare spotter tilbud i supermarkeder og så køber et par poser af gangen. Men jeg ved at flere køber nødder på Iherb.com (vær opmærksom på eventuelt told), på Myprotein.com (ingen told) eller fra forskellige helsekost sider online. Jeg vil lige kigge på det og vende tilbage hvis jeg falder over noget billigt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for tippet! Det vil jeg da begynde at gøre, og hvor ser det lækker ud det du har lavet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak Maria, jeg er glad for at kunne sparke til lidt picniclyst, det er nemlig SÅ hyggeligt at tage frokosten (og snacks) med udenfor i det gode vejr. Jeg håber du får nydt solen mens den er her 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare herligt at sidde udenfor. Min storebror har en dejlig terasse så har invaderet hans hjem den sidste uges tid for at kunne spise frokost udenfor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det lyder som en helt vild god taktik! Det skal nemlig udnyttes når solen skinner i Danmark og jeg er sikker på at din storebror nyder at have besøg af dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Whats winning for YOU? Definér dit mål indefra!