Inspirerende kvinder: Fit mom aka Charlotte!

Ugens blog på Tv2 Lorry!

I går blev jeg interviewet live til Tv2 Lorrys program “Kontakt” som Ugens blog. Det var meget spontant at de kontaktede mig, men heldigvis havde jeg både tid og lyst til at deltage. Det er jo en super fed mulighed at få lov til at tale om bloggen på sådan et medie!

Personligt var jeg også rigtig glad for taletiden, da hele konceptet omkring det at blogge og mine bevægegrunde for at starte en blog, er noget der ligger mig meget på sinde. “Har jeg noget at sige”, “hvorfor har jeg lyst til at dele mine tanker med omverden”, “hvornår bliver det for personligt” – indsæt selv lignende spørgsmål, de har alle været en tur rundt i mit hoved!

Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg virkelig har tænkt disse tanker igennem mange gange inden jeg valgte at gå i luften som blogger. Havde jeg startet bloggen for 1 år siden, så havde jeg ikke været mentalt klar. Jeg tror det kræver at man hviler meget i sig selv og ved hvad og hvorfor man ønsker at formidle. Jeg kan stadig blive usikker på mig selv, men jeg er meget afklaret med hvorfor jeg blogger og hvad mit mål med denne formidling er. Endvidere kan jeg stå inde for det jeg skriver og de billeder jeg lægger ud. Alle behøver naturligvis ikke være enige med mig i bloggens indhold, men så længe jeg selv er glad for den, så fortsætter jeg. Og så er det en kæmpe bonus som gør mig glad helt inde i maven at andre vil læse med og kan inspireres af mine ord, det er stort!

Du kan se hele interviewet med mig i Lorry om bloggen HER.

 

 

 

   

19 kommentarer

 • Hvor er du seeeeej Annamus!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak søde Nina! Det var også rigtig sjovt at prøve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du god i tv, Anna 😀
  Du er bare helt cool og svarer så godt på spørgsmålene – det er virkelig sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Årh, mange tak Anne Sofie! Jeg var faktisk heller ikke nervøs, men bare rigtig glad for at få muligheden for at fortælle om hvorfor blogging er så fedt – i mine øjne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fantastisk Anna! Du er mega velformulerende, super inspirerende at lytte til!
  Kæmpe skulder klap herfra! 🙂

  Hilsen
  Simone
  http://fitandlovinit.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Wow, det er større ord! Tusind tak Simone, der gjorde du mig lige utrolig glad 😀 Hav en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det fortjener du helt bestemt 🙂
   Og mange tak og i lige måde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Ihh sikke et super godt interview. Du svarer rigtig godt på spørgsmålene, og jeg ville nok selv være død nervøs for sådan et interview, men du virker helt rolig 🙂
  Stort skulderklap herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak Christina, det værdsætter jeg meget at du synes 😀 Jeg var underligt nok næsten ikke nervøs, men jeg tror at det er fordi jeg virkelig har tænkt de tanker igennem længe og stillet mig selv stort set de samme spørgsmål flere gange, så jeg havde svarene parat 😉 Hav en skøn weekend og nyd solen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! Det er helt vildt fedt at se dig, og du siger nogle rigtig kloge ting!
  Jeg kan godt forstå, at din blog er blevet så hurtigt kendt 😉
  Jeg håber, at din mave har det ok, efter dit cheat i går 😉

  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Cathrine. Tak for de søde ord! 😀 Ha ha, min mave har det nogenlunde, men det er altid øjnene der spiser mere end hvad kroppen reelt kan klare! Jeg forbander lidt min søde tand langt væk, jeg får det jo dårligt i kroppen af det og det VED jeg godt. Men lækkert, det var det 😉
   Din ros betyder meget, jeg er super glad for at du har lyst til at læse med og kommentere herinde. Hav en fantastisk søndag i solen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken

  Først og fremmest tak for en super fin blog! Der er altid masser af inspiration at hente! Og sikke en fin stemme du har dig – det er godt at få sat en stemme på dine indlæg 🙂
  Et super godt interview, du virker rolig og fattet – og man skulle slet ikke tro du ikke var vant til at være ‘på’ 🙂
  Hahaha du er godt nok glad for ordet “formidle” 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det kan du have helt ret i Maiken, men det er nu også et godt ord 😉 Tusind tak for dine søde ord, det er super fedt at høre! Jeg elsker selv at høre bloggere på video, det kan være så underligt at få sat lyd på billeder på den måde! Men godt du kun blev positiv over at høre min stemme 😛

   Jeg er glad for at du læser med og har lyst til at kommentere, og jeg håber du har haft en virkelig lækker weekend 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Anna.
  Så fint indslag – som de andre skriver, var du jo bare total cool og afslappet 🙂
  Og dejligt at få sat ‘live-ansigt’ på en blog 🙂
  Nu skal jeg spørge om noget rigtig tøset og ikk særlig bad-ass-trænings-mæssigt… 😉 … Dit hår, med den knold, har du selv sat det, og hvordan? Synes det er så super fint, men kan ikk selv lave sådan en rund knold, min bliver en fuglerede..

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Charlotte. Tusind tak for de søde ord, hvor er det bare fedt at høre! 😀 He he, kender godt selv det med at være nysgerrig på hvordan bloggere lyder og ser ud fremfor altid bare at se billeder! Håber det var et positivt indtryk du fik 😛
   Tøsede spørgsmål er altid velkommen! 😀 Faktisk så blev den knold sat 10 sekunder inden jeg skulle ud af døren og cykle mod tv-studiet, så den er slet ikke besværlig overhovedet! Jeg starter med at lade lidt pandehår være foran og samler håret løst i nakken med hænderne, lidt som om jeg ville lave en hestehale. Så snor jeg forsigtigt håret rundt om sig selv, som en “snegl”, stadig kun med hænderne. Når jeg har formet en løs “snegl” af håret, så tager jeg elastikken (den har hele tiden været rundt om højre hånd) og sætter faktisk bare udenom den knold jeg har lavet. Den kan som regel nå rundt to gange. Derefter “rykker” jeg lidt i håret foran, så det ser lidt mere rodet ud 😉
   Jeg håber du kunne bruge den lille hår- guide og endnu engang tusind tak for din kommentar! Fedt du læser med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det var helt sikkert et positivt indtryk, og rart at det ‘billede’ man havde i sit hoved og her fra bloggen stemte godt overens med live-udgaven 🙂
   Du virker bare så sød, naturlig og med en sund tilgang til dette fitness-univers. Dermed ikke sagt, at du ikke har ben i næsen, for er sikker på, at når det virkelig gælder, er begge dine ben placeret i næsen 😉
   Jeg forsøger mig frem med knolden – tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Sikke en skøn kommentar, jeg tager virkelig dine ord til mig – tusind tak! 😀 Jeg prøver virkelig at have en balanceret tilgang til hele det her fitness-univers, da jeg er ret bevidst om risikoen for at tabe sig selv undervejs i gode råd (modstridende naturligvis), motivation (dårlig samvittighed) og en hverdag hvor det udelukkende fylder. Det tager selvfølgelig meget af min tid og fylder rigtig meget i mine tanker, men der SKAL være en balance mellem fitness og livet ved siden af, og det er jeg rigtig glad for at det skinner igennem herinde 🙂

   Held og lykke med knolden, er sikker på du kommer til at rocke den som sommerfrisure! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, Anna! Hvor er det sejt gået. Total overskudsagtig! 🙂 Nu ved jeg ikke hvor godt briefet du var af journalisten inden, men hold da kaje hvor var du god, formulerer lige spørgsmålet ind i svaret osv. 😉
  Og så er du jo absolut bedårende – dejligt at se dig ‘live’. 🙂

  KH. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ej, hvor er du bare sød Kathrine! Sikke en skøn kommentar at få, du fik helt smilet frem hos mig 😀
   Jeg havde fået en kort briefing inden interviewet, men det er egentlig de samme spørgsmål som jeg har stillet mig selv mange gange inden jeg besluttede at starte bloggen, så det er nok derfor jeg virkede øvet i svarene 😉
   Mange tak fordi du læser med og endnu engang tak for din fantastiske kommentar! 🙂

   Kh Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Inspirerende kvinder: Fit mom aka Charlotte!