Ugens blog på Tv2 Lorry!

Ugens CHEAT: Glutenfri vegetar pizza med pesto og chokolade

Efter et døgn på diæt sammen med min seje veninde som stiller op i bikinifitness til New Comers i september 2014, så trængte jeg til at få fyldt mine depoter op igen! Og ja, det var udelukkende en undskylding fordi jeg var meget lækkersulten – undskyld sukkerfriapril! 😉

Det blev til den lækreste aftensmad bestående af en glutenfri pizza med masser af lækre  grøntsager og ramsløgspesto. Det var ikke synderligt usundt, men præcis hvad jeg havde lyst til og dejligt kun at tænke på smag, ikke næring i måltidet!

Til dessert var der ingen tvivl: bland selv slik! Det er min absolutte yndlings last og jeg ville så gerne hade det, men jeg ELSKER den syntetiske smag af slik og sådan er det! Dertil blev der dog også serveret frisk frugt og et par stykker meget lækker mørk Summerbird chokolade, så helt kunstigt var hele desserten ikke 😉

foto24copy2_zpscd9d7a9e

Har du cheatet denne uge? Og med hvilke lækkerier?

   

6 kommentarer

 • Bine

  Jeg har et spørgsmål som et totalt udenfor kategori, men jeg ved ikke lige hvor jeg ellers skulle spørge henne 😉
  Jeg kan se at du bruger briller, og tænkte om du styrketræner med briller på eller tager dem af/har linser på? Det er lidt af et dilemma for mig, da jeg synes det er lidt irriterende at skulle skifte frem og tilbage i løbet af en dag pga. træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Bine 🙂 Det er helt okay, du spørger bare løs! Jeg træner faktisk altid med briller, men det er egentlig kun fordi jeg er doven og ikke gider have kontaktlinser og kontaktlinsevæske med mig i min i forvejen fyldte træningstaske, og så er det for besværligt at skifte frem og tilbage før og efter træning 😉 Det kan være lidt besværligt med brillerne under selve træningen, især hvis jeg sveder og de dugger meget – det ser knap så smart ud! Men jeg vælger at være ligeglad med looket og køre på med brillerne. Og så har jeg altid brillerens med mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så din deltagelse på TV2 Lorry igår, hvor er du megasej! Det er flot med den hurtige succes, det virker også som om du bruger meget tid og energi på din blog. Flot arbejde!
  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Årh, du er skøn Nana! Tusind tak! 😀 Dine ord betyder rigtig meget for mig. Jeg skriver jo primært bloggen for min egen skyld og lægger netop rigtig mange timer i den, men det betyder også rigtig meget at vide andre har glæde af at læse med, det gør mig sindssygt glad! 😀

   Hav en skøn søndag og nyd solen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder da til at det var velfortjent 😉
  Men må godt indimellem…
  Men jeg ville egentlig lige høre hvor du har købt de glutenfrie pizzabunde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ugens blog på Tv2 Lorry!