Hvorfor bruge sin dag til et fitnessshow?

Er du (også) en snacker?

Indrømmet, jeg elsker at snacke! Min kostplan lyder på 6 måltider dagligt. Det er mere end rigeligt mad og jeg spiser da også stort set hver 3-4. time. Hvad er problemet så? Jamen, nogle gange er det bare hyggeligere at snacke end at spise! Kender i ikke det at man bare har lyst til en skål med lækkert som man kan gumle på? Ikke et helt måltid, nej.. en snack.

Er det absolut det bedste og sundeste i verden? Har man helt styr på sit næringsindhold? Nej, helt sikkert ikke. Men kan det lade sig gøre at stille snacktrangen på en relativt sund måde og derved tilfredsttille den lille snack gris der bor inden i de fleste af os (læs: mig)? Ja, det kan det godt!

Her i weekenden var jeg en ret træt type efter både fest med de søde mennesker fra Bloggers Delight på Sunday (fri bar, jeg bestilte dansk vand – festlig type) og en fantastisk roadtrip til WBFF showet i Fredericia dagen efter. Derfor var min søndag ret afslappet med hyggetøj, ingen makeup og den vildeste trang til snacks. For at imødekomme disse snacks lavede jeg denne fine anretning og nød en hyggelig stund i sofaen!

Har du det bedst med snacks eller måltider? Og hvordan snacker du?

   

6 kommentarer

 • Jeg er så meget en snacker! Især hvis jeg sidder hjemme med lektier, eksamen ol. Eller hvis jeg ligger på sofaen lørdag aften og ser film.. Pyh, hvor er det svært ikke at forkæle sig selv med lidt snacks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det er jeg virkelig også i eksamensperioder – du er ikke alene Anne Sofie! Godt at høre andre er snackere like me 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA! 🙂 I alt for høj grad, jeg elsker snacks! For min skyld behøvede der slet ikke være de faste måltider, for jeg kan fint snacke mig igennem dagen 🙂 Der er nok også derfor jeg tog på da jeg flyttede sammen med kæresten, for når man snacker OG spiser de faste måltider, så kan der hurtigt komme lidt for mange kcal indenbord 😉 Så jeg arbejder på at nedsætte mit snackeri 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Tine. Fedt at høre jeg ikke er den eneste! Jeg kunne også snildt undvære de store måltider og bare snacke dagen lang, åh hvor ville det være hyggeligt! 😀 Ha ha, det fungerer bare ikke så godt hvis man gør begge dele 😉 Men du er jo super sej og har virkelig fået vendt din livsstil kan jeg læse på din blog – det er virkelig sejt! Jeg arbejder også på mine snackvaner, det er utroligt det skal være så svært? ikke fair! Vi må lige støtte hinanden! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det dejligt at høre man ikke er alene.. Jeg er frygtelig til at snacke.. I løbet af 10 min kan jeg nå at rode mit køkken igennem 3 gange velvidende om, at jeg absolut ikke har noget som helst jeg kan snacke! Det er seriøst en frygtelig trang..
  Ofte køber jeg vindruer for ligesom at have dem at snacke, men der skal købes mange, for de bliver spist.. hurtigt! 😛

  Har dog lært at snacks efterhånden er meget mørk chokolade eller en chailatte med kokosolie.. Det hjælper mig meget (og så har jeg hørt, at hvis man putter kanel i, så skulle det være endnu bedre, men har ikke nået at prøve det endnu) 😉

  Tina – fatfoodnfit.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Tina. Hvor er det lækkert at der er andre “snackere” derude, det er ikke kun mig med den uendelige og umættelige trang til snacks! Du har ret; den er frygteligt! Og virkelig svær at slippe af med 😉
   Ha ha, kender det godt med frugt.. Jeg duer heller ikke til det, især med vindruer eller jordbær – hele pakken ryger lynhurtigt og det går jo ikke i længden! Go idé med lidt federe snacks der giver en større mæthed, det må jeg prøve 🙂 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvorfor bruge sin dag til et fitnessshow?