Bikiniform: Hop med på en detox som ikke er detox..

Fuck size zero: jeg vil hellere have stærke end tynde ben!

Det er nu dag 2 i min “detox som ikke er en detox” udfordring og jeg vil gerne lige prøve et par dage mere før jeg skriver om forløbet. Jeg skriver flere uddybende indlæg undervejs, men nu skal min krop lige vænne sig til den rene kost og de nye tilskud i form af 15 day cleanse pillerne. Selvom jeg er hoppet på denne udfordring skal det bestemt ikke opfattes som en kur. Det handler IKKE om at jeg skal tabe mig og jeg opfordrer IKKE til at nogen læsere går på en striks lynkur.

Der skal naturligvis være plads til at ville tabe sig, tage på, blive mere tonet eller hvad man nu har lyst til. Jeg arbejder også selv på at forme min krop til (hvad jeg opfatter som) det bedre. Men det bør, efter min mening, være sekundært i forhold til hvordan du har det. Derfor handler hele maj måneds “bikiniform udfordring”  i højere grad for mig om at føle sig sund og lækker – og dernæst om hvordan man ser ud. Er det for helligt at skrive det?

Min veninde lagde ovenstående billede af mig op på Facebook her den anden dag. Det er taget i New York i 2012 og jeg kan huske, at jeg var lykkelig: tænk at jeg kunne købe et par shorts i size zero! I dag vil jeg  hellere have stærke end tynde ben, hvilket naturligvis ikke behøver være gensidigt udelukkende, men for mit vedkommende har jeg altid enten været tynd og slap eller buttet og slap. Andre kan jo sagtens være både tynde og stærke, jeg har bare ikke prøvet det 😉

I dag går jeg ikke så højt op i hvilken størrelse der står i mine shorts. Jeg går mere op i at forbedre min squat teknik og hvor meget min bagdel er vokset. Det er tankevækkende hvordan ens fokus kan ændre sig så radikalt, men for mig har det klart været positivt.

Hvordan er dine tanker om bikiniform? Og er det okay, at jeg skriver mere om kropsaccept end om træningstips?

   

4 kommentarer

 • MiA!

  Du er så sej Anna-banan! Jeg elsker, at du har meninger og gør dig flere tanker end bare “How to tabe sig 10 kg på 2 dage”. Det er dejligt inspirerende, selvom dine opskrifter og tips også er meget rare;)

  Og det er skræmmende at fokus for nogle år siden var på tynd fremfor sund/stærk/glad/tilpas. Det er da meget sjovere at have en krop man er glad for, og som kan holde til at blive brugt, istedet for et tynd udsultet hylster, der ikke er meget værd når man skal hjælpe vennerne med at flytte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Åh, sikke en skøn kommentar at læse her fredag formiddag! Tusind tak for dine søde ord Mia, de varmer helt utrolig meget. Det er præcis min hensigt med bloggen; at formidle sundhed i form af velvære, styrke og kropsaccept – krydret med lidt træningstips og lækre opskrifter 😉 Det glæder mig meget at du finder inspiration i de ord jeg skriver!
   Og nej, tynde stænger kan jo ikke løfte en sofa når vennerne skal flytte, der skal nogle stærke lårbasser til! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt, Anna! Det er meget kloge ord, og jeg støtter dig hundrede procent op om det. 🙂

  Jeg mindes stadig det, du skrev, i et af dine tidligere indlæg om, at du hellere ville have en krop, der udviser dedikation og styrke. Netop dét at skide på (undskyld mit franske) ens shortsstørrelse er jo netop at understøtte dette. Jeg synes, som altid, at du er megasej, og misunder dine flotte bøffer 🙂

  Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   He he, og jeg misunder dine laaaange og slanke løberben! 😀 Godt vi kan inspirere hinanden på kryds og tværs, jeg tager som altid imod dine søde ord med kyshånd og er så glad for din opbakning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bikiniform: Hop med på en detox som ikke er detox..