Inspiration til grøn aftensmad - vegetar, men fyldt med protein!

Hvorfor bruge sin dag til et fitnessshow?

I lørdags tilbragte jeg i alt 16 timer på farten sammen med en veninde, en journalist og en fotograf (mere om det projekt senere). Vi startede dagen med morgenmad, en omgang rygtræning og derefter pakkede vi bilen med køletasker og godt humør – vi havde nemlig en roadtrip foran os fra København til Fredericia.

Dagen har fået mig til at tænke over hvad søren der får nogle mennesker, inklusiv mig selv, til at tilbringe en hel lørdag med at heppe på muskler badet i spray tan og lys på en scene. Der er naturligvis individuelle bevægegrunde, så her har jeg forsøgt at få sat ord på mine – kom gerne med jeres i kommentarfeltet 🙂

En dag i en anden verden…

Den sovende by Frederica så ikke ud af meget i det grå danske “forårsvejr”, men ligeså snart vi nærmerede os byens teater kom der liv i gaden! Smukke kvinder med tung make – up, spraytanede kroppe og sommerfugle i sixpacken løb omkring sammen med store mænd og en duft af proteinshakes. Der skulle være show i aften og vi var klar til at blive underholdt!

Hvad er et fitness show?

WBFF adskiller sig fra mere traditionelle fitness konkurrencer, såsom DBFF New Comers eller Loaded Cup, ved ikke at have de samme strikse regler og normer i forhold til sko, bikinier og poseringer. Jeg var i april til Loaded Cup 2014, hvilket var en super fed oplevelse, men meget anderledes end WBFF, der handler om show, glitz og glam! Og det var der – for alle pengene!

Der var flere klasser med smukke bikinipiger, der alle gav den max gas med attituden! Der var en meget afslappet stemning til showet og der blev både piftet og hujet af damerne – og mændene! Yes, de stod alle på rad og række og flexede det bedste de havde lært.

Hvorfor tager jeg til fitnessshows?

Det er uden tvivl en fantastisk  oplevelse at sidde som publikum og mærke stemningen, nerverne og alt det hårde arbejde for de få minutter på en scene. Det kan virke absurt, fjollet og malplaceret at sidde og heppe på halvnøgne mennesker der står helt væsketømte på en scene smurt ind i spraytan.  Og ja, det er lidt en skør verden 😉

For mig handler sådan et show om at give opbakning til en sport jeg synes er fantastisk. Det handler også om at blive lidt chokeret, provokeret og ikke mindst fascineret af hvor meget den menneskelige krop  er i stand til. Og så handler det naturligvis også om at jeg  får et kæmpe skud motivation af at se seje atleter på scenen – der vil jeg jo også gerne stå en dag! Selvom det var en lang dag, så var det klart oplevelsen værd. Det er fedt at mærke fællesskabet med andre ligesindede, der også synes, at det er fedt at heppe på sixpacks og smukke skuldre. At møde andre der også har drømme om  at stå på en scene og som ikke ser noget mærkeligt i at stå på en regnvåd parkeringsplads med en tupperware med tun og kål 😉

Har du været til et fitnessshow? Og hvad var din motivation for at tage afsted?

   

6 kommentarer

 • Pernille

  Haha – der måtte jeg altså lige smile lidt! Tun og kål fra en tubberware midt på en parkeringsplads – du er virkelig dedikeret! Simpelthen så sejt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Pernille. Jeg er glad for at jeg kunne bidrage til dagens mandagssmil 😉 Og ja, jeg var sgu lidt små desperat efter en roadtrip! Det værste er, at jeg ikke engang havde mad nok med, da showet varede til kl 23 og jeg måtte ty til det eneste de solgte derinde: en proteinbar. Den var dog top lækker 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej, det er vel ikke det aller værste sted at blive sulten 🙂 Nogle proteinbarer mætter også som et helt måltid nogle gange! Træner du egentlig altid med briller? Jeg bruger også selv briller, men de dugger, bliver fedtede og glider rundt .. haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   He he, det gør mine briller også altid! Det er ikke særlig praktisk at bruge briller under træning, men jeg orker ærlig talt ikke skifte til kontaktlinser hver gang jeg skal træne og mine øjne fungerer bedre generelt med briller end med linser, så jeg lever bare med at de dugger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tog selv turen fra KBH til Fredericia, for at støtte op om 3 fantastiske piger, der skulle stille op. Jeg blev blæst fuldstændig bagover af det fantastiske show – lyset, stemningen og ikke mindst glæden i atleternes øjne, der endelig kunne nyde resultatet af utallige timer med hårdt arbejde. Hold nu helt op altså. Skal selv stille op i Power Fitness 14. juni, som differentierer sig en del fra WBFF. har aldrig set mig selv som “glitter-type”, men jeg var da helt klar til at smide et par vinger og en balkjole på efterfølgende 😀 Jeg lærte helt vildt meget af det show – specielt hvor meget udstråling gør. Man kunne virkelig se, hvem der bare elskede at stå der og hvor meget et smil egentlig gør. Jeg så dig lige kort, og fortryder sgu lige lidt nu, at jeg ikke fik taget mig sammen til lige at gå over og rose dig for et fantastisk stykke arbejde med bloggen – så den får du lige her; Jeg har virkelig stor glæde i dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Linnea! Tusind tak for din kommentar, din ros gør mig super glad og jeg sætter virkelig pris på at du har lyst til at læse med og kommentere herinde 🙂 Hvis du ser mig en anden gang, så er du mere end velkommen til at komme hen og sige hej 😀

   Jeg må også indrømme, at jeg var en smule skeptisk omkring showet på forhånd, da jeg heller ikke vil karakterisere mig selv som en “glitter type”. Jeg synes at bikinifitness som klasse er glimmer nok i sig selv med den tunge makeup og de glitrende bikinier – jeg behøver ikke kæmpe fjer 😉 MEN: Jeg var sgu også fuldstændig imponeret over det fantastiske show og det store engagement der blev lagt for dagen i lørdags – hold nu op de gav den gas! 😀

   Det show d 14 juni kender jeg ikke, men det googler jeg lige! Sejt du stiller op! 😀 Jeg hepper på dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Inspiration til grøn aftensmad - vegetar, men fyldt med protein!