Dagens træning: back attack!

Lidt om lørdagslækkerier og samarbejdsaftaler som blogger

Det blev til en blandet landhandel da ugens frimåltid skulle fejres med film og hygge. Jeg lavede en tallerken med frugt, dadler, nødder og en Questbar med Cookie dough. Det var dog ikke helt nok til at tilfredsstille mit behov for at have noget “hyggeligt at gumle på” – vi kender alle den følelse, ikke? 😉

Spis fra pakken!

Derfor åbnede jeg den pakke med Havrecrunch som Quaker havde tilsendt mig som testpakke tidligere på ugen. Produktet indeholder både gluten og sukker, så det er ikke noget min mave er udpræget glad for og jeg ville heller ikke anbefale det som næringsrig morgenmad, men som aftenslik er det (i min optik) helt perfekt! Og ja, skålen er kun til ære for billedet – de skal spises direkte fra pakken!

En blogger uden samarbejdsaftale

Hvis du undrer dig over tilstedeværelsen af Questbaren, så er det fordi jeg har valgt at stoppe mit samarbejde med Myprotein. Jeg kan stadig stå inde for både kvaliteten, prisen og service på alle deres produkter, men jeg egner mig nok ikke til det format hvor jeg ikke kan skrive om andre produkter. Sandheden er, at jeg nemlig spiser mange forskellige produkter købt mange forskellige steder og jeg vil naturligvis gerne kunne give mine læsere gode tilbud, men jeg vil endnu hellere kunne skrive om lige præcis det jeg har lyst til – når jeg har lyst til det.

Derfor vil jeg altså fortsat anbefale Myprotein, men kun hvis det falder mig naturligt i forbindelse med en opskrift eller lignende. Her på bloggen er det vigtigt for mig at min personlighed skinner igennem og at der er en god portion troværdighed bag det jeg skriver. Reklamer og sponserede aftaler er stadig en god forretning i min optik og noget jeg gerne deltager i, men jeg egner mig nok bedst til at være fri fugl i den sammenhæng.

Giv gerne din mening til kende om samarbejdsaftaler i kommentarfeltet hvis du har gjort dig nogle tanker i den retning 🙂

Har du nogle underlige laster i samme genre som tør morgenmad? Og hvad fik du af lørdagslækkert?

   

4 kommentarer

 • Det er virkelig en sej beslutning og jeg synes bestemt kun det gør dig endnu mere troværdig! Det ér nemlig ulempen ved at have én bestemt sponsor. Selv om du har andre yndlingsprodukter, så må man ikke anbefale dem fordi det er utroværdigt overfor din sponsor. Hvilket er forståeligt nok, men også lidt en hæmsko hvis man gerne vil være 100 procent ærlig.

  Jeg synes f.eks. det er lidt komisk når folk lægger billeder op af et produkt og skriver at “det er bare det beeedste i verden, jeg kunne ikke leve uden dette produkt” <– nej det skal du jo sige, du får det sponsoreret 😉

  Jeg fik en Nupo mint chokoladebar som lørdagssnak – den elsker jeg!!!
  God søndag,
  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak for din kommentar Nana, den er jeg virkelig glad for. Det er netop de tanker jeg selv har rodet med, da jeg gerne vil fremstå troværdig og med mig selv 100% bag det jeg formidler ud gennem skærmen. Jeg kan som sagt stadig godt anbefale Myprotein, men det bliver på mine vilkår og de bliver bestemt ikke de eneste jeg vil anbefale, da jeg jo reelt set spiser mig igennem pænt mange produkter fra forskellige producenter og gerne vil dele min begejstring hvis jeg falder over noget eksta lækkert – uden at skulle tænke på om jeg nu “må” skrive om det 🙂

   Uh, Nuops barer er altså også gode! Jeg har kun smagt choko/mint, men var ret instantly fan 😉

   Go søndag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • At du stopper din aftale med MyProtein viser virkelig, at du blogger, fordi du gerne vil dele dine erfaringer. Du er evigt inspirerende! Jeg glæder mig til at læse anmeldelse fra alverdens ting, blive misundelig over dine Questbarer, etc. Du har altid været kreativ i et køkken – det er en værdi, du ikke må slippe.

  Wonder Woman no. 1 – and that’s a fact!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Fantastisk kommentar, tuisnd tak Carina! Det er jeg rigtig glad for at du skriver. Det betyder nemlig mere for mig at kunne formidle lige netop det jeg har lyst til – når jeg har lyst til, uanset om det så er en myprotein bar eller en questbar! Som i øvrigt begge to smager ret så lækkert 😉

   Hav en dejlig weekend! Tusind tak for din opbakning 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Dagens træning: back attack!