Nye indkøb: Lækre tanktops fra Fitnesseliten

Tirsdagstip: lowcarb æggemuffins er perfekte proteiner på farten!

Kender i det når noget er så simpelt at man ikke anser det for værd at dele? Sådan har jeg det med de her æggemuffins. De er en fast bestanddel i mit køleskab, min fryser og min taske hvis jeg har en lang dag. Men alligevel har jeg aldrig delt dem herinde på bloggen, lidt skørt! Så nu bliver de denne uges tirsdagstip.

De er virkelig nemme og kan varieres i det uendelige, men smager (af en eller anden grund) lige godt hver gang og kan smækkes sammen på ca. 10 minutter mens man står og laver mad. I en skål blandes:

 • 4 æg (eller 2 æg og 3 æggehvider)
 • 2 spsk Fiberhusk
 • Salt/peber
 • 75 gram hytteost (kan erstattes af skyr)
 • 1 dl hørfrø (eller andre kerner)
 • 2 små røde peberfrugter, fintsnittede

De hældes i muffinsforme og bages ved 150 grader i ca. 30 minutter, men kig lige til dem undervejs.

 De er naturligt glutenfri, lowcarb og smæk fyldt med proteiner – whats not to like?

Har du prøvet at lave æggemuffins?

   

4 kommentarer

 • Uhh, jeg har nogle æg, som jeg snart skal have brug. De skal helt klart bruges til disse lækre muffins 😀

  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det var en super go idé synes jeg! De tager max 10 min at smække sammen og du kan stort set putte alle rester fra køleskabet i dem, det er super smart! 😀 Hav en dejlig dag Cathrine 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg lavede netop æggemuffins den anden dag.
  Denne gang i en ny version. Jeg tog puttede allerførst en skive kylling bryst pålæg i muffinformene. Dernæst broccoli, forårsløg og gulerødder. To tern salat ost og til sidst æg. Brugte 4 æg og fik Ialt 8 muffins. Toplækre og gode på farten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Jannie. Det var da en super go idé at putte en skive pålæg i bunden, det er både nemt, hurtigt og super sundt! Og så lyder det virkelig lækkert! Tak for dit tip, det vil jeg helt sikkert også gøre næste gang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nye indkøb: Lækre tanktops fra Fitnesseliten