Anmeldelse af Core360: Fik stepmaskinen samlet støv eller sved?

Maj udfordring slut: vi er ALLE i bikiniform!

Maj måned er nået til ende og det er denne måneds udfordring dermed også. Da kalenderen viste 1. maj stillede jeg dette spørgsmål: Hvad betyder “bikiniform” for dig? 

Kommentarfeltet afslørede en masse seje læsere, der alle havde forskellige opfattelser af ordet “bikiniform”. Det repræsenterer nok meget godt hvordan vi alle har forskellige mål, forskellige udgangspunkter og forskellige tanker om os selv. Nogle ønsker at tabe sig og andre vil gerne tage på. Nogle vil gerne opbygge mere muskelmasse og andre vil gerne se spinkle ud. Og så er der dem som er glade for deres kroppe præcis som den er lige nu. Men hvad har alt det her med bikinien at gøre?

“Hvis bare jeg tabte 5 kg.. så…”

Mange af os har usikkerheder omkring vores kroppe. Der skal være plads til både positive og negative tanker, men kunne vi ikke allesammen arbejde lidt mere hen imod at de positive tanker får en overvægt i forhold til de negative? Det skal, efter min mening, være helt i orden at have ønsker om forbedring af sin krop, så længe man husker at kroppen altså er helt okay – også under processen! Hvis man er meget fokuseret på et bestemt endemål, så glemmer man at nyde livet lige nu. Muligvis lidt lommefilosofisk, men det er noget jeg selv har tænkt meget over og også arbejdet på personligt.

 

“Når jeg bare taber mig de 5 kg, så…” Er det en tanke du har sagt til dig selv mere end én gang? Så er du ikke alene! Det er fint at have et ønske om en slankere/mere tonet/mere opstrammet krop, men vi kvinder skal være bedre til at adskille vores værdi som menneske fra vores krops æstetiske fremtoning. Så hvordan man får en bikiniform? Man hopper i en bikini 😉

Personligt har jeg ikke brugt denne måned til at skrive om en masse kaloriefattig mad eller fedtforbrændende træning, da jeg i stedet har villet fokusere på det indre. Det var mit ønske at sætte lidt fokus på kropsidealer, på hvordan og hvorfor vi accepterer (eller ikke accepterer) vores kroppe og hvordan vi har det i en bikini – ikke kun hvordan vi ser ud i den. Du kan læse om alle indlæg, der omhandler maj måneds udfordring HER.

Hvad er dine tanker om kroppen, sundheden og hele konceptet om en “bikiniform”?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Anmeldelse af Core360: Fik stepmaskinen samlet støv eller sved?