Tirsdagstip: lowcarb æggemuffins er perfekte proteiner på farten!

Når en fitnesspige dresser up – ELLE Style Awards 2014

Dette indlæg har intet med kost eller træning at gøre, men jeg blev simpelthen nødt til at dele min begejstring over min mandag aften. Jeg var så heldig at vinde 2 billetter til ELLE Style Awards 2014, der blev afholdt ved et storslået show i DR byen. Der var rød løber, masser af kendisser og flotte outfits!

Indrømmet, det var lidt svært at finde en kjole. Både fordi det var med kort varsel at jeg vandt billetterne, men også fordi min krop har ændret sig det sidste halve år. Det er bestemt positivt og jeg værdsætter mine nye muller, men min krop er formet anderledes end jeg er vant til.  Det er som om min krop føles tilpas indenfor træningsuniverset, men ligeså snart jeg bevæger mig udenfor den kontekst, så skal jeg lige finde mig selv igen.

Gad vide om andre af jer fitnesspiger kender til det?

 

Det var dog  helt fantastisk at udleve min indre prinsesse og jeg er vild med både kjoler, høje hæle og røde læber 😉

Hvordan har du det med din krop i andet end træningstøj?

   

8 kommentarer

 • Sarah

  For pokker smukke, du ser fantastisk ud 🙂
  Syntes det er fedt at høre lidt om hvad du oplever uden for fitness centret.
  Jeg har det lidt lige som dig, måske dog lidt omvendt da jeg i øjeblikket er igang med at skulle smide en masse vægt. Jeg er begyndt at føle mig rigtig godt tilpas i mit trænings tøj. det sidder bare bedre når der er lidt muller under 😉
  Mit “normale” tøj er noget rodet, dog overordnet et positivt problem, jeg bare skal finde ud af og navigere i det 🙂

  Hvor er din flotte kjole fra?

  Knus Sarah
  Fitnessbambi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Sarah! Tusind tak, jeg endte også selv med at blive helt glad for det endelige look 🙂
   Du fortjener også at føle dig som en million i dit træningstøj med al den cardio og diæt du er på lige nu, hatten af for dit hårde arbejde! Det må være ret forvirrende med det “normale” tøj når kroppen pludselig ændrer sig igen, så det er sgu nemmere bare at smide et par tights og en top på 😛

   Min flotte kjole er lånt fra en veninde med 4 timers varsel, det var fantastisk at hun havde mulighed for det! Mærket er ikke et jeg kender og den har desværre et par år på bagen, så jeg ved ikke hvor hun har købt den.

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck en flot kjole! Hottie!!!!! Hvorfor vinder du bare altid noget hahahah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, jeg er bare vildt heldig for tiden, ved ikke hvad der sker! Og tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Uha ja! Fashion og squat booty harmonere bare ikke! Trækker lidt på smilebåndet over at det lige er dette du skriver om i dag. Jeg er netop vendt hjem efter shoppe tur hvor sommerens nye beklædnings genstande var i fokus. Str m i røv og lår sat sammen med smal talje er en enorm dårlig combi! Behøves jeg at skrive at jeg kom tom hændet hjem? :o)

  Venligste hilsner og god dag fra Celina som elsker sin krop, som sommeren over vil være iført løst hængende kjoler ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Celina. Jeg elsker din formulering med fashion og squat booty for det er SÅ sandt! De to verdner skal liiige tilpasses lidt for at det kan kombineres 😉 Hvor er det bare typisk det du fortæller fra din shopping tur, derfor har jeg droppet at shoppe og lever i sportstøj, ha ha! Men jeg synes nu din squat bagdel lyder super flot og jeg misunder den meget – arbejder på at få min til at vokse hver uge! Det skal nok ske en dag 😀

   Du må nyde din sommer i løse kjoler og huske hvor meget du til gengæld stråler med din booty når den kommer i et par lækre træningstights 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som jeg også kommenterede på instagram, så var du godt nok smuk.

  Jeg elsker mine overarme og de kæmpe muller der er på dem. Jeg føler mig dog ikke tilpas i fx kjoler uden ærmer, for de er stadig store, og det er ikke på alle billeder, at man kan se, at det er muskler.. 😛

  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Jeg blev så glad for din kommentat på Instagram Cathrine og jeg blev om muligt endnu gladere for den her! Tusind tak 😀 Og du har ret, store arme er lækkert og det er sejt med muller! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: lowcarb æggemuffins er perfekte proteiner på farten!