Min glutenfri hverdag - kan man leve uden brød og pasta?

Træning udenfor: Urban Training i solskin!

Jeg har aldrig prøvet at træne udenfor, men har set flere fitnessfolk være utrolig glade for det. Indrømmet, fitnesscenteret kan også godt føles lidt varmt og klamt på en sommerdag, men det er bare SÅ rart og nemt at have alle maskiner og vægte samlet på ét sted. For at udfordre mig selv og prøve noget helt andet, så meldte jeg mig til Kari Traa Urban Training event i går, hvilket endte med at være en super fed oplevelse!

Billederne er lånt fra seje Mette og fotografen på de andre er altid søde Kath!

Solen bagte fra en skyfri himmel og en masse piger var klar på at give den gas! Vi fik alle en rigtig lækker t shirt fra Kari Traa med Urban Training logo og så blev vi ellers kastet for løverne aka. de tre energiske instruktører fra Nordic Hiit. Med opbakning fra tilfældigt forbipasserende og de heftige beats fra den medbragte musik blev vi udfordret i diverse full body øvelser med onde 50 sek. intervaller. Det var en meget anderledes måde at træne på, især da jeg aldrig træner hverken steady cardio eller intervaltræning. Det var min hviledag og helt perfekt at få brugt kroppen, selvom min visdomstand var blevet opereret ud dagen inden, så jeg tog nogle af øvelserne på lavt blus.

Var nogle af jer med til at give den gas i indre København i solen? Og har du prøvet udendørstræning?

   

5 kommentarer

 • Ej, hvor lyder det nice! Jeg har svært ved at få hevet mig selv ind i et center, når vejret er så skønt, må jeg jo nok indrømme!
  Men gætter på man løber meget til sådan et event? (det kan mine knæ ikke rigtig klare desværre, så nok ikke noget for mig, selvom det lyder mega fedt) :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Tina 🙂 Det kan nemlig virke lidt stramt at skulle hive sig selv ind i et varmt center når solen skinner, det kender jeg alt for godt! I dag svedte jeg virkelig meget og det kunne have været rart med endnu en omgang udendørs træning i stedet for 😉 Jeg kan faktisk heller ikke løbe, da mine hofter og led generelt ikke er stabile nok til løb. Derfor valgte jeg at powerwalke mellem posterne til eventet i går og det gik helt fint, da de andre tog lidt tid til at samles og der var ikke så langt mellem posterne. Du skal helt sikkert prøve et lignende event hvis du er interesseret i udendørs træning, jeg tror der kommer mange hen over sommeren! Jeg skal nok holde øje og tippe om lignende events i fremtiden, så kan du altid på forhånd skrive til arrangørerne hvor langt der er imellem posterne og om det er muligt at powerwalke i stedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er jeg glad for at høre! Så skal det helt sikkert prøves, hvis min kalender passer med næste gang det kommer til KBH.. Jeg bogmærker lige siden, så jeg kan følge med. Kunne være super fedt at prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en gang tak for en dejlig dag smukke. Håber det var et fantastisk seminar igår <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det var så hyggeligt at se dig! Og du kan tro det var godt i går 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Min glutenfri hverdag - kan man leve uden brød og pasta?