Træning udenfor: Urban Training i solskin!

Update på bikiniformen og på min detox!

Jeg har flere projekter i gang her på bloggen. Det er stadig maj måned, hvilket betyder at udfordringen “hvad betyder bikiniklar for dig?” fortsat er i gang! Derudover har jeg jo sparket et detoxforløb i gang… Det er på tide med en update!

Hvordan går det med min detox?

Jeg startede på 15 Day cleanse på et, synes jeg selv, godt tidspunkt. Det var læseferie og jeg havde god tid til at mærke efter kroppen, lave mad og slappe af hvis jeg blev træt af udrensningen. Det skulle så vise sig at tidspunktet faktisk var ret dårligt, da jeg endte med at døje med en  genstridig visdomstand! De af jer der følger mig på Instagram har set mine  hævede hamsterkinder!

Det betød, at jeg i en uge var på penicillin og derefter blev tanden opereret ud. Nu tager jeg smertestillende i et par dage. Medicin går ikke hånd i hånd med detox og det gør “flydende og kolde madvarer i halvandet døgn” heller ikke, da det anbefales at man undgår mælkeprodukter i de 15 dage man detoxer. Derfor er projektet sat på standby for mit vedkommende indtil min tand er helet.

Hvordan har fomen det så?

Bikinibøffen vokser! Ja, sådan er jeg begyndt at tænke om mig selv. De tanker jeg før har haft om jeg buttet, bøffet eller midt i mellem er så småt begyndt at forsvinde og det er skønt! Mine tanker om kropsidealer har også ændret sig og jeg synes fx. nu at store (muskuløse) lår er langt pænere end catwalkmodel-tynde lår. Derfor bliver jeg også glad når jeg ser i spejlet, at mine egne lårbasser vokser!

Men: hver sin lyst og vi skal have lov til at stræbe efter forskellige skønhedsidealer, det ville også være kedeligt hvis vi alle var ens 😉

Min overkrop følger også godt med planen og jeg er øget en smule i styrke i både ryg og skuldre, men mine arme (særligt biceps) halter lidt bagefter, synes jeg selv. Under træningen har jeg mere fokus på kontakt til musklen end på at øge vægten, så jeg er sikker på, at det nok skal komme. Min mave er blød, hvilket er forståeligt når jeg fortsat er i kalorieoverskud, men jeg synes ikke, at den er alt for slasket og jeg kan se de små mavemuskler inde bagved 😉 Nu har jeg også god tid, da jeg først vil på scenen i 2015, så det er helt okay at min form forbedres med små skridt. Så længe det går i den rigtige retning!

Jeg vil gerne takke alle jer der læser med for at følge min rejse mod scenen  – selvom den stadig ligger langt ude i fremtiden. Jeg håber, at jeg er med til at formidle et budskab om sundhed hvor tid ikke er en faktor. Efter min mening er det de holdbare og langsigtede planer vi bør gå efter, da krop og sjæl langt bedre kan følge med end hvis man hopper på en “tab dig inden sommer” kur!

Hvad er dine tanker om bikiniformen her  til sommer?

Husk også min givwaway hvor du kan vinde en omgang 15 Day cleanse og selv prøve kræfter med to ugers udrensning og genopbygning af fordøjelsessystemet! Du deltager ved  at dele billedet på Instagram eller lægge en kommentar HER

Vinderen findes d. 29 kl 12.

   

2 kommentarer

 • Du ser død godt ud, Anna!
  Selvom du skriver, at det kommer stiller og roligt, så synes jeg virkelig at du er nået langt allerede!!! Det er mega flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak Anne Sofie, det varmer rigtig meget! Det går langsomt, men sikkert den rigtige vej! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Træning udenfor: Urban Training i solskin!