Find DIN plads i (fitness) verden!

VitaViva Giveaway!

Har du fulgt min 15 day cleanse de sidste par dage? Du kan læse om hvorfor jeg valgte at tage udfordringen op med en “mini detox” HER og du kan læse om mine erfaringer fra de første dage HER.

Nu har du selv muligheden for at prøve kræfter med de 15 dages udresning og genopbygning af fordøjelsessystemet. Jeg udlodder nemlig, i samarbejde med Vitaviva,  2 x 15 day cleanse og 2 x Brazilian Burn som det anbefales at tage en måned efter de 15 dage for at stimulere blodcirkulationen og forbrændingen ovenpå udrensningen.

Jeg finder én vinder her via bloggen og én vinder via Instagram. Alt du skal gøre for at deltage, er at følge bloggen på Bloglovin og kommentere dette indlæg med hvorfor du gerne vil prøve de 15 dages udrensning. På Instagram kan du deltage ved at dele mit billede og hashtagge det #wonderwomanwannabe og også gerne her kommentere hvorfor du ønsker at prøve 15 day cleanse. Konkurrencen slutter torsdag d 29. maj kl. 12 og vinderne kontaktes umiddelbart efter.

Skal du være med?

   

49 kommentarer

 • Ditte Coveñas

  Hey Wonderwomanwannabe!
  Jeg kunne godt tænke mig VitaViva, fordi jeg går super meget op i sundhed, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve 15 Day Cleanse.Jeg har i lang tid gerne ville prøve en detox! Jeg har hørt en masse gode ting om det, og læst en del om det. Så hvorfor ikke deltage i en konkurrence om det?;-)
  Venlig Hilsen
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gerne prøve pillerne, så jeg kan få lidt motivation til at komme i gang igen med at spise sundt og træne 🙂 Jeg har nemlig skrevet eksamensopgave i sidste 6 uger, hvor træning er blevet helt nedprioriteret, men i dag skal opgaven afleveres! Så hvis jeg skal nå at blive klar til sommeren, kunne pillerne da sikkert hjælpe lidt på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella B.

  Super lækker Giveaway! Jeg ønsker at prøve 15 day cleanse fordi jeg ønsker det sidste finish til bikinikroppen, uden at sulte og hærge min krop. Jeg høre godt om det gennem blogs og et par veninder, men jeg har dog været meget skeptisk, så efter en research lader det til at virke effektivt, og kun få produkter skal skæres fra den daglige kost, så jeg tror bestemt det er noget jeg vil prøve!

  Isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville elske at prøve det, da min krop virkelig kunne trænge til det efter en periode med eksamensstress og nedprioritering af sundhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg tror, det er virkelig smart og jeg har både læst om det på din blog og på andre blogs 😀 Idéen er ihvertfald solgt til mig, og jeg tror, det er enormt sundt for kroppen at blive udrenset en gang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville så gerne vinde en udrensningskur. Det ville være perfekt her op til sommer – mod oppustet mave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna,

  Jeg vil gerne vinde en detox kur da jeg mener der kan være med til at hjælpe mig på vejen til at komme igang med en sundere livsstil og finde motivationen hertil. Synes det lyder som om det er et meget spændende forløb du har været igennem og det er meget inspirerede at følge din rejse gennem det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve 15 day cleanse. Jeg synes godt lige min krop kunne bruge det inden det bliver sommer 🙂 Jeg synes det lyder rigtig godt at der er et produkt man skal indtage efter de 15 dage så man kan bevare de gode effekter 🙂 Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Louise

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg lige har lagt min livsstil om fra den ene dag til den anden. Før i tiden levede jeg af pasta, cola, chokolade og slik i massevis. Jeg har nu gået i 3 uger uden at røre hverken pasta, brød eller slik – udover det sunde “slik” jeg selv har lavet. Selvom jeg dog er faldet i fælden et par gange med usundt mad efter byture, så er jeg overrasket over hvor meget man allerede kan se forskel. Og hvor let det faktisk har været at sige farvel til de ting, og finde andre alternativer. Men jeg synes stadig lige der mangler en smule, så en detox kur til at kickstarte det hele for alvor ville være fantastisk. Måske kan det endda motivere mig til, at melde mig ind i et træningscenter så jeg kan “holde det”….. Jeg skal jo være bikini-klar til sommer. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg kunne også godt tænke mig at prøve denne detox pga. eksamensstress og følgende nedprioritering af den sunde livsstil, så det ville være dejligt her inden sommerferien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan en detox da jeg stadig har nogle graviditetskilo jeg skal af med, men er lidt gået død i det. Jeg vil bruge detoxen til at komme tilbage på rette spor (og ikke spise al den is jeg i virkeligheden mest har lyst til) – Ren krop, rent sind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ih, hvor vil jeg gerne vinde! Synes godt lige jeg kan bruge en udrensning inden sommeren for alvor kræver bikini 😉 Det lyder rigtig spændende og som en god kickstart til at spise sundt og undgå for mange tilsætningssstoffer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve VitaViva, da der efter nyt arbejde og lidt andre private ting er kommet et par ekstra kilo på som kunne være dejligt at komme af med, hvor dette kunne være med til at kickstarte det endnu mere. Endvidere skal jeg var gudmor til min lille nevø her sidst i juni, hvor en detox inden nok kunne være godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louis

  kløvermarksvej 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hoedt

  Hej Anna!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve 15 dages detox, da jeg tror det ville kunne gøre underværker på min krop. Jeg har haft en periode hvor jeg ikke har være så motiveret for at spise sundt, men jeg er på vej tilbage på sporet nu. Derfor kommer denne giveaway som sendt fra himlen 🙂

  – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, lækker giveaway! Jeg beder, håber, krydser alle legemer og sender de søde solhilsner (ja, jeg er en fedterøv, I admit it!)

  Og sidste fedteri (men dybt oprigtigt!): Du er virkelig en evig inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle nytårsfortsætterne, og vinterens drømme, om at blive fit og klar til en sommer i shorts og bikini (med selvtilliden i orden, vel at mærke) er gået fløjten her hos mig. Jeg har simpelthen ikke opnået de ønskede resultater. Har spist for meget og forkert – og det sætter sine spor! Jeg er sikker på at sådan en omgang udrensning kunne hjælpe mig af med nogle af de affaldsstoffer som jeg tydeligt kan se, at kroppen gemmer på. Derfor krydser jeg fingre for at jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva V A

  Ej hvor fedt! Jeg vil smadder gerne prøve en ordentlig detox kur! Måske den lige kan hjælpe mig med det sidste inden sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Borbye

  Har aldrig detox’et, så det gad jeg da godt prøve – især lige her inden sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sillewholikeren

  Hey der.
  Jeg faldt lige over bloggen, og hvor fed en velkomst ville en gave da ikke være? 🙂 Derudover er jeg endelig, endelig begyndt at løbe træne og det lyder som noget, der kunne sætte gang i forbrændingen og være en lille gevinst til mig selv for endelig at få taget mig sammen! Fed blog du kører dig her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Uh, det gad jeg godt vinde. Synes lige kroppen mangler det sidste boost, før den er ordentligt bikiniklar, og mon ikke denne detox kunne hjælpe lidt på det? Fingers crossed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har prøvet nogle forskellige detox kure, men aldrig rigtig kunne få dem til at passe ind i min hverdag- da jeg træner meget og de fleste detoxkure kræver, at man enten ikke spiser eller også må man kun leve af gulerødder/juice ect.
  Så jeg ville super gerne vinde denne detox kur, så jeg endelig kan få udlevet min sunde-detox drøm uden at skulle sulte mig eller gå på kompromi med min træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi en stressende eksamensperiode i øjeblikket har resulteret i lidt for meget cola, stress, manglende sund mad og til tider måltider der er blevet sprunget over. Da kost og motion normalt spiller en stor rolle i mit liv ville det være rart at starte på en frisk i sommerferien med en gang udrensning og tilbage de normale vaner igen – med hue på naturligvis 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Hejsa

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi at jeg endelig har fået blod på tanden til at give den en skalle mere, og så komme af med de sidste 5 kg. Og jeg er sikker på at en detox vil være en god start 🙂

  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne giveaway, da jeg er en pige som er ved at uddanne sig til ernæringassistent og derfor gerne vil prøve nye ting af :-). det er ret vigtigt for mig, at være opdateret omkring nye produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  jeg har siddet i eksamen i hele 4 uger nu og fyldt mi alt mulig junk og slik og søde sager. trænger virkelig til at få renset min krop igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i nu et lille års tid sat et altoverskyggende fokus på min sundhed og mit fysiske og psykiske velvære. At prøve denne detox er lidt af en drøm, jeg har haft i et stykke tid, og jeg er enormt interesseret i konstant at sætte min krop på prøve for at finde ud af, hvilke vaner den trives bedst – både trænings- og kostmæssigt. Tak for fede indlæg og god motivation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anna 🙂
  Sådan en udrensning som er god for maven, ville være perfekt til mig. Netop problemer i mavsen er skyld i min psoriasis som jeg kæmper hårdt i mod. Det ville passe godt ind i mit whole30-projekt,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anna 🙂
  Sådan en udrensning som er god for maven, ville være perfekt til mig. Netop problemer i mavsen er skyld i min psoriasis som jeg kæmper hårdt i mod. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da det én gang for alle kunne være dejligt at få renset kroppen igennem – også uden, at man behøver at leve af juice osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er super skeptisk/nysgerrig når det kommer til at detox, så det ville være spændende at prøve det på egen krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har LÆNGE gerne ville prøve Vita Viva’s produkter, men pengene er ikke lige til det pt. da jeg er pædagogstuderende på SU.
  Jeg har endelig besluttet mig for at gøre noget ved de ekstra 10 kilo, som jeg har båret rundt på de sidste 5 år. Så NU skal der ændres livstil og motioneres meget mere!
  15 day cleanse og Brazilian Burn ville bestemt være en super kickstarter, og give mig lidt ekstra ‘blod på tanden’ 🙂

  For resten, TAK for opskriften på “Glutenfri grove boller med ekstra protein”. Jeg lavede dem i torsdags – de var super lækre!

  Følger via Bloglovin’ og krydser alt som krydses kan. 😉
  Rigtig god weekend.
  Lea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Jeg tror sådan et kit er hvad min krop kunne have gavn af- jeg har været syg det sidste år og fået RIGTIG meget medicin, desværre også taget på i den periode da jeg har trænet meget mindre og haft MAX kvalme pga bivirkninger af medicin, som har kostet alt for mange cheat days. Men krop er nu nærmest i chok, og selvom jeg spiser udelukkende efter kostplan (individuel) ja så sker der ikke det planlagte vægttab øv øv…. Måske en udrensning ville hjælpe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve dem iforbindelse med kickstart af bikini sæsonen. Det kunne være fedt supplerende med motion og kost og helt sikkert give en følelse af velvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie FA

  Fed konkurrence! Jeg vil gerne prøve udrensningen, da jeg aldrig har prøvet at detoxe, selvom jeg har overvejet det flere gange pga. andre positive oplevelser med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg er langt fra den bikiniform jeg havde håbet på, men sygdom ved flere i min nærmeste familie har gjort, at jeg har måttet prioritere andres behov frem for mine egne. Jeg tænker dog, at jeg kan nå lidt fremskridt med en 15 Days Cleanse, som godt kan lade sig gøre mens jeg render rundt og sørger for alle de andre.
  Kram K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg gad virkelig godt prøve detoxen efter en længere periode med træls hud og utilpas mave – måske det ville hjælpe at få renset helt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg har tit tænkt at jeg ville prøve en udrensningskur, men har aldrig fået det gjort. Det kunne være fedt at blive skubbet i gang med det, da jeg føler mig kronisk træt. Måske det kunne hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Uh, jeg ville gerne vinde det for så har jeg virkelig en udfordring og en stor motivation til at gennemføre det, sådan lidt à la: “Nu har DU vundet det, foran andre der også gerne ville det, så skal du altså gennemføre det og få noget ud af det”. Det virker som en god udfordring for sig selv og spændende at se hvilke forandringer det medfører

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina V. A.

  Hej Anna
  Tak for en skøn blog. Det er altid en fornøjelse at læse om din udvikling.
  Jeg vil så gerne detoxes:-)
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Tving

  Kunne så godt tænke mig at prøve en god detox kur, som måske (læs: forhåbentlig) kunne hjælpe mig af med de sidste genstridige fedtdepoter fra min graviditet! Løb og styrketræning har allerede hjulpet rigtig godt, men det sidste sidder gevaldig godt fast, især på mine inderlår og øverste del af maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har altid problemer med ondt i maven, især hvis jeg er stresset. Måske en detox-kur vil kunne hjælpe min krop på rette køl igen og måske endda give mig mere overskud i min træning? Jeg krydser fingre for, at få mulighed for, at gøre forsøget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  kunne være så fedt at vinde. har netop overvejet at købe vitavita!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline christensen

  vil meget gerne vinde. lyder spændende med detox:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow en lækker giveaway!
  Jeg er lige kommet hjem fra 3måneders rejse i Afrika, hvor kosten bestod af maaaange kulhydrater og meget få grøntsager.
  Hjemme igen er hele mit system forstyrret af skiftet til en mere varieret kost: urolig mave, søvnforstyrrelse, ingen energi og humørsvingninger. Derfor har jeg overvejet længe om en grundig detox til at reboote min krop ville hjælpe. Jeg er vild med vitavivas vitaminer og synes det kunne være spændende at prøve en detox fra dem også. Min krop og jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ej hvor fedt! Det vil jeg SÅ gerne prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline borge

  super dejlig konkurrence:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Wonderwomanwannabe!!
  Uhh!! Lækker giveaway! Jeg skal helt klart vinde fordi jeg elsker udfordringer og eksperimenterer med mad og kroppen – og jeg gad godt se hvordan det ville være at prøve en detox 🙂 Har læst en masse om det og er positiv omkring det! Håber håber håber!!

  Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline c

  har virkelig lyst til en detox kur indenmin ferie om en måneds tid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Find DIN plads i (fitness) verden!