Træning under eksamen - har man tid til det?

Dagens mål: smil mere!

Det er umuligt at være positiv hele tiden. Nogle gange er man bare træt, det regner og køen i Netto er for lang. Jeg er stor fortaler for, at det er okay at sige: i dag er en dum dag og jeg er træt/sur – whatever det måtte være den dag. MEN, jeg er også stor fortaler for det modsatte; at være glad over små hverdagsøjeblikke og sige dem højt!

I dag skal jeg eksempelvis på arbejde i 8,5 timer og til træning bagefter. En hård skriftlig eksamenstid er lige overstået hvor jeg ikke har sovet særlig meget, men har til gengæld drukket alt for meget kaffe og spist på mærkelige tidspunkter. Derfor ville jeg da helt sikkert hellere bruge min dag på sofaen eller på et tæppe ude i solen, men sådan er det ikke. Dette er ikke brok, jeg er klar over at min livsstil er 100% selvvalgt og ingen tvinger mig til træning i aften. Jeg vedkender mig også ansvaret for at vælge både studie og arbejde.

Og netop derfor er det også mit ansvar, at sørge for lidt ekstra smil på de lange, trætte dage. Så godt jeg kan vælger jeg mit fokus og det er (som regel) til den positive side!

Det kan være så simpelt som at du værdsætter morgenkaffen, smiler lidt over solen der rammer kinderne på din cykeltur på arbejde eller lige får grinet 2 min. med en veninde over telefonen. Livet er ikke altid super spændende, men alle små øjeblikker tæller og det er netop de små ting der gør hverdagen god!

Hvad kan du gøre for at din dag bliver lidt mere positiv?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Træning under eksamen - har man tid til det?