Tirsdagstip: lav dit eget sunde crunchy topping til skyr, bær og koldskål!

Hvor meget lægger du ud af dig selv online?

I sidste uge skrev jeg om sjove hverdagsbilleder på Instagram. Det fik mig til at tænke… Hvor meget er jeg villig til at lægge ud af mig selv på nettet? De fleste af os har jo uden at blinke flere hundrede billeder af os selv liggende frit tilgængeligt på internettet i form af vores Facebook, Twitter og Instagram profiler. I kraft af mit valg om at blogge har jeg lige tilføjet endnu et sted hvor ord, billeder og viden om mig er frit fremme.

Men hvor går grænsen?

Privat vs. personligt – hvad betyder det for DIG?

Vi har alle forskellige grænser og de bør altid respekteres. For mig går grænsen mellem det private og det personlige. Det er måske  vagt formuleret, men det kan ikke beskrives  klarere. Hvor den grænse er, findes et sted inde i min mavefornemmelse. Inden jeg sætter mig til tasterne for at skrive et indlæg eller uploade et billede af mig selv, der går altid nogle tanker igennem mit hoved:

 • Er det her noget jeg kan stå inde for – også om 5, 10 år?
 • Er det noget der udstiller andre eller holder jeg bolden på egen banehalvdel?
 • Og ville jeg være villig til at sige/vise det samme til andre ude i virkeligheden?

Kan jeg svare tilfredsstillende på de 3 spørgsmål, så udgiver jeg indlægget med et smil og en god fornemmelse i maven. Det er let at komme til at “gemme sig bag skærmen” og derved ikke tænke på at fx. din kollega, din mormor eller dine veninder også kan følge med online.

Jeg har skrevet om min personlige historie, jeg har udstillet min egen usikkerhed og jeg har vist billeder af mig selv i bikini. Nogle vil mene at det er “for meget” og det skal de bestemt være i deres gode ret til. Jeg er selv meget afklaret med hvorfor jeg blogger og hvilket budskab jeg ønsker at formidle, og så længe mine indlæg stemmer overens med det, så er jeg glad. Mine indlæg er måske personlige, men jeg har mange ting jeg aldrig ville skrive om, deriblandt mit liv udenfor “fitnessboblen”, da jeg ikke synes det vedkommer bloggen.

Hvad er dine tanker om at dele ud sig selv på internettet?

Og nu efter et indlæg om at være ude i det offentlige rum virtuelt, så vil jeg da lige gøre lidt skamløs reklame for flere steder jeg er at finde online 😉 Du kan nemlig følge bloggen på Bloglovin, finde den på Facebook eller finde mig på Instagram.

   

2 kommentarer

 • Det er også en diskussion jeg ofte har med mig selv, og tit bliver spurgt om. Er det ikke grænseoverskridende at lægge så meget ud omkring dig selv? Tjo, men kigger man på diverse facebookprofiler, Instagram eller twitter – så deler vi alle sammen MEGET af os selv. Og nej, selvom man har gjort sin FB profil “kun for venner”, så kan disse venner altid vise det de kan se, til andre venner.. Det sikrer dig på ingen måde, at du ikke er offentlig!

  Nå det så er sagt, så har jeg langt hen ad vejen valgt ikke at vise mit liv udenfor fitnessverden på min blog og min instagram. Og det, af den simple grund, at jeg ikke regnede med at det interesserede nogen. Men måske også for at afskærme mig selv fra det jeg lagde ud. Så det kun var en “skal” af den person jeg var – og dermed et image. Det har jeg til gengæld ændret nu – jeg kan sagtens følge dig i at der er forskel på privat og personligt. Og jeg synes det er sejt du kan skille disse to ting ad.. 🙂

  Men jeg, personligt, har fundet mere ro i at dele “hele min person”, og ikke kun brudstykker af den. Det er stadigvæk primært fitnessrelateret, men det er fordi det er så stor en del af min identitet og hverdag 🙂

  Godt emne – og dejlig blog <3

  -Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak for din ros og din skønne kommentar Christina, det er meget værdsat! 😀
   Mange af dine tanker kan jeg selv genkende og tror måske også det er for at skærme mig selv, at jeg vælger kun at skrive om fitnessrelaterede emner i mit liv og ikke om resten. Det har jeg også tænkt på at gøre, men kan mærke at det ikke føles rigtigt for mig – måske en dag 🙂
   Det er super fedt at læse dine refleksioner, det lyder virkelig til at du har fundet en god og sund balance med dig selv og hvordan du skriver om dit liv ude på det store internet. Jeg er i hvert fald en af dem der nyder at følge med 🙂

   Stort knus herfra 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: lav dit eget sunde crunchy topping til skyr, bær og koldskål!