Tirsdagstip: hjælp til sukkercravings - næsten sund chokolade!

Sjove ting der sker når du begynder at træne – kender du dem?

Efter flere dage med fuldstændig ro fra træningen, så kan jeg nu endelig begynde at træne igen! Det har været hårdt, men nødvendigt, at holde de mange hviledage for at min tand kunne hele. Nu er jeg klar igen og i dag blev det til en dejlig rygtræning! Du kan læse om mit typiske program til at træne ryggen HER.

I denne tid sidder jeg også og læser op til eksamen. Der kan jo snige sig nogle overspringshandlinger ind og i går faldt jeg over et sjovt klip med titlen “23 things that will inevitably happen when you start to get in shape” . Jeg kan virkelig  genkendende mange af situationerne! Måske kan du også se dig selv og trække lidt på smilebåndet?

Det kan nemlig godt ændre mange ting i hverdagen når træningscenteret pludselig kalder stort set dagligt. Det er ikke bare tid der bliver brugt sammen med de tunge vægte. Det er også i høj grad de tanker og prioriteringer der ender med at fylde i hverdagen – det bliver en livsstil. Men hvad er det så for mærkværdige ting der pludselig begynder at føles helt normale? For mit vedkommende er der sket flere sjove ting:

 • Jeg har et minimums forbrug af makeup og hårprodukter – jeg skal jo alligevel i bad om lidt igen!
 • Træningstights er helt legitime bukser i offentligheden
 • Sportsbh er ret rart… Også til daglig..
 • At planlægge sine måltider flere dage frem virker ikke underligt
 • Og det gør det heller ikke konstant at tænke på næste måltid 😉
 • Jeg kan lave 100 variationer med havregrød og skyr som hovedingredienser
 • Mindre end 8 timers søvn, er du sindssyg? Jeg SKAL sove!
 • Jeg bemærker andres runde skuldre, form på deres booty og hvor store deres quads (forlår) er – uden at synes det er mærkeligt!
 • Det er blevet helt normalt at tage billeder af mig selv i et spejl! (her benytter jeg mig også lige af den nye trend: #sådanserjegudeftertræning som er startet af hende den seje Helsematilde)

Hvilke sjove ting er du begyndt at gøre efter du begyndte at træne?

 

   

10 kommentarer

 • Haha, den med hår og makeup – især den med tights. Det er SÅ meget mig!! 😀
  Er allerede lidt i panik over næste semester hvor jeg skal i praktik – så skal jeg have “ægte” tøj på hver dag. Fra 8-16!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, ægte tøj? Det lyder ikke rart! Jeg har heldigvis sluppet afsted med tights på studiet, men burde nok også stramme mig an næste semester – sørens 😉 Godt vi er lækre i tights Anne Sofie! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Det er helt i orden at tage billeder af sig selv i spejlet mens de pumper løs ved siden af en.
  – Hvem troede at man kunne lave kylling på så mange måder?
  – Hytteost er ikke ulækkert 😛

  😉
  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Gud ja, den med hytteost er jeg også med på! Før forstod jeg simelthen ikke hvad man brugte det til og nu kan jeg snildt bruge det som morgenmad, i frokosten, i bagværk, til aftensmaden eller dessert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Marie

   Haha, den med hytteost er sjov. Jeg så det første gang på min højskole i foråret 2011, og syntes det så mærkeligt og næsten ulækkert ud :p. Nu bruger jeg det tit i proteinpandekager, på knækbrød eller som ekstra proteiner ‘on the side’ – skal dog stadig ikke have for meget af det, da jeg synes konsistensen og smagen kan blive lidt kvalm..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Ida Marie 🙂 He he, ja den med hytteost er ret skæg! Det er jo også lidt en underlig spise som man skal vænne sig til, men når man først er begyndt at bruge det (på alt!) så ser man pludselig mange anvendelsesmuligheder! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla V

  – Jeg finder det ikke mærkeligt, at indtage mine måltider mystiske steder. Har endda prøvet at cykle og spise en pakke kyllingpålæg samtidig (havde lidt travlt og var meget sulten).
  – Jeg er blevet enormt besat af min krop! Elsker at se på mit selv, når jeg styrketræner – og når mine blodåre springer frem ;).

  Sådan helt generelt, så har jeg det også lige som dig. Og træningstøj – det er bare blevet alm. hverdagstøj for mig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Camilla 🙂 Ha ha, du har helt ret! Jeg har præsteret at hive en kyllingefilet op af tasken på Nationalmuseet og det var først da jeg så alle andres blikke at jeg tænkte over det – ellers er det blevet helt normalt i min hverdag! Fed historie med kyllingepålæg på cyklen, når man er sulten så er man jo sulten 😀
   Og ja, jeg glor også MEGET på mig selv! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TN

  Uhh ja, jeg er også helt med på dine.
  – Stramt tøj er pludselig blevet et no-go. Jeg orker ikke ting, der sidder stramt, når man er godt øm efter en træning.
  -Højhælede sko, hvor blev i af? Var tidligere glad for høje sko (som de fleste kvinder jo er 😉 ), og gik ofte i dem til hverdag. Nu kan ikke forestille mig at gå i andet end træningssko.
  – Beautiful body but horrible face. At se træt ud er nærmest blevet hverdag. Ingen make-up eller lign. da det jo er kroppen, der får fuld fokus. Man har alligevel så travlt med sig selv og sin krop, så tankerne er ikke lige på romantik eller ny kæreste-bekendtskaber… Så hvorfor gøre mere ud af sig selv?

  Men som du også nævnte, er de 3 ord der hele tiden går igennem hovedet “mad, træning og søvn!”. Og hvorfor overveje at have andet end træningstøj på? – Man skifter jo alligevel til det, så snart man kommer hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Thilde! Sjovt du vil være med og fedt at læse om dine erfaringer 😀
   Ha ha, jeg er glad for ikke at være den eneste der lever i træningstøj med træt og makeup frit ansigt, og så er jeg virkelig også med på den med de højhælede sko – jeg ejer to par nu og de bliver seriøst aldrig brugt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: hjælp til sukkercravings - næsten sund chokolade!