Whole Foods: Paradis på jord!

5 hverdage og 5 hverdagsbilleder fra Instagram

I starten af juni måned lavede jeg et lidt hyggeligt indlæg, synes jeg selv i hvert fald, med 5 hverdagsbilleder fra Instagram. Det er lidt sjovt med sociale medier for det er ofte de små og tilfældige øjeblikke som ender med at fange og inspirere mest. Jeg tager ofte mig selv i bare tilfældigt at se billeder igennem på andres profiler og pludselig vækker de en eller anden form for følelse eller tanke. Det kan også være så simpelt som en idé til en ny opskrift på morgenmad. Derfor er jeg personligt ret vild med sociale medier og også meget aktiv på eksempelvis Instagram.

Her kommer mine 5 hverdagsbilleder fra 5 hverdage i slutspurten af min eksamensperiode lige før ferien blev skudt i gang. Nu hvor jeg befinder mig i Canada og nyder roen, så kan det hele godt føltes lidt langt væk, men så er det godt at billederne er gemt! Ligesom sidste gang har nogle af billederne været brugt i indlæg og andre har kun være udgivet på instagram.

En hverdag præget af eksamen, træning og travlhed

Hverdagsbillede 1 er fra en dag fyldt med træthed og smådårligt humør, men naturligvis også med træning. Her blev armene tæsket igennem med en hurtig omgang af 3x superset rettet direkte imod biceps og tricpes. Så har de bare af at vokse 😉

Det andet hverdagsbillede blev en teaser på mine proteinrige peanutbutter muffins som blev tryllet frem på en eftermiddag hvor jeg seriøst havde brug for en pause fra eksamen, planlægning og alt andet der liiige skulle ordnes inden ferien. Derfor gik jeg i køkkenet og fandt sunde sager frem!

Billede nummer tre blev et af et kaotisk spisebord med bøger, noter og de uundværlige snacks her i form af skyr med bær og mandler.

Det fjerde billede i rækken er fra dagen inden min eksamen hvor jeg trænede med Amanda. Jeg bad hende om lidt variationer i mit skulder/bryst program og det endte jeg med at fortryde et par gange under den time vi havde sammen, for søren det var hårdt! Derfor var jeg en træt type efter træningen og billedet trængte virkelig til et filter på Instagram 😉 Postworkout blev der drukket en shake og spist en peanutbuttermuffin, de skulle jo nødigt blive for gamle!

Det sidste billede i denne omgang er fra dagen hvor jeg fik sommerferie og var meget glad efter overstået eksamen. Der blev pakket både proteinbarer til håndbagagen, en god bog og masser af tøj. Så var jeg klar til ferie!

Hvordan ser dine hverdagsøjeblikke ud fra den sidste uges tid?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Whole Foods: Paradis på jord!