Er rå det nye sort? Tanker fra én der var mere sulten...

Dagens abs: husk at fejre dine fremskridt – uanset hvor små de er!

For et par uger siden skrev jeg et indlæg om min største usikkerhed på min egen krop: min mave. Læs det HER. Ligeså længe jeg kan huske, der har min mave været “forkert”. Den har enten været for stor, for bleg, for blød, for kort eller for… Hvad jeg nu kunne finde af negative tillægsord.

Jeg er så småt ved at slutte fred med min mave og bare acceptere, at det åbenbart er dér min krop lagrer fedt. Mit fokus med træning lige nu, er at opbygge større muskelmasse og derfor spiser jeg også en masse mad – det sætter sig. Heldigvis sætter det sig primært på mine lår og skuldre i form af større muller, men det kan ikke undgås at der også sætter sig lidt andre steder. Og det er egentlig ok. Næsten 😉

Maven er naturligvis pænest fra morgenstunden før den fyldes med mad, så jeg tager altid billeder af min form om morgenen – forfængelig er man vel altid. I går opdagede jeg, at min mave faktisk så en lille bitte smule mere markeret ud end sidst! Hey; det skal da fejres! Jeg er super glad for at jeg endelig er der hvor et billede af min mave ikke er verdens undergang. Jeg er stolt af hvor langt jeg er kommet og insisterer på at fejre alle bitte små fejre undervejs – og jeg opfordrer dig til at gøre det samme!

Hvad er din største usikkerhed? Og hvordan fejrer du dine små sejre?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er rå det nye sort? Tanker fra én der var mere sulten...