Gæsteblog: Peanutsvaffler ala Camilla!

Er rå det nye sort? Tanker fra én der var mere sulten…

Min far og jeg var ude i byen det meste af dagen i går og da vores maver begyndte at knurre, fandt vi et sted at spise frokost. Jeg er jo lidt selektiv (læs: besværlig) med hvad jeg spiser, så det kan være en udfordring i et land hvor fastfood er alle vegne. Vi fandt dog en super lækker økologisk rå bar at slå os ned på.

Råt er godt!

Menukortet bugner af valgmuligheder og min mund løb straks i vand. Det hele lød lækkert, friskt og ikke mindst: sundt! Hovedingredienserne i alle retter var grøntsager, dernæst nødder og naturligvis krydderier. Det hele varmes aldrig op til mere end 42 grader, da tilhængere af rawfoodbølgen mener, at opvarmning skader vitaminerne og næringen i maden. Jeg har intet problem med at varme min mad og ville aldrig selv orke at tilberede mine grøntsager på så mange forskellige måder, men jeg er vild med rawfood som cafémulighed.

Mit valg faldt på lasagne med plader af squash og spinat, en krydret sovs af tomater og en blød og mild creme lavet på cashewnødder. Den smagte helt fantastisk!

Råt er småt!

Måske er jeg bare en sulten type der spiser meget, men… Måltidet havde været helt perfekt hvis der lige havde ligget et kyllingebryst ved siden af 😉 Jeg følte mig i hvert fald ikke mæt og blot halvanden time efter var mit blodsukker faretruende lavt og jeg stoppede et andet sted efter mere mad. Min forbrænding og appetit er helt sikkert skudt i vejret efter jeg startede mit forløb mod bikinifitness og jeg spiser store portioner mad!

Jeg er vild med rawfood i den forstand, at det er friskt, smager rigtig godt og stort set altid naturligt fri for sukker og gluten. Dog primært som supplement til andre måltider tror jeg 😉

Hvad mener du om rawfood? Bliver du mæt og tilfreds?

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Ina

  Jeg har det på præcis samme måde med Raw Food!
  Jeg elsker det – men jeg bliver bare ikke ordentlig mæt – lige meget hvor meget jeg spiser, så mangler der lige et æg eller andet.

  Jeg spiser det oftest kun én gang om dagen – ellers går jeg helt fra forstanden af sult 😀

  Men wow, hvor ser den lasagne god ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   He he, jeg er helt enig – et æg eller en lille kyllingefiltet havde klædt den :p Men den smagte sindssygt godt!
   Jeg spiser faktisk kun rawfood ude. Hvis jeg laver en salat eller grønt, så er der altid protein ved siden af. Hvordan laver du dine rå måltider, det lyder ret spændende? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina

   Uh, jamen jeg har en Raw Food bog….jeg laver oftest en raw food kage, som jeg så spiser til morgenmad i flere dage :O)
   Eller nogle af deres salater, hvor jeg evt tilføjer et par æg eller lignende.
   Jeg elsker nemlig konceptet, at det er så naturligt!
   Det er god inspiration! :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Sikke en go idé! Jeg eeeelsker rawkage, men det er desværre ikke godkendt daglig kost ifølge min træner 😉 Men… At lave kagen til morgenmad og dermed få kulhydraterne fra morgenstunden, det er jo helt genialt! Det skal jeg prøve når jeg kommer hjem fra ferie, det er jo den ultimative luksus med kage til morgenmad! Jeg forestiller mig søndag morgen med kaffe og en lækker nærende kage ved siden af 😀 Tak for tippet Ina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gæsteblog: Peanutsvaffler ala Camilla!