At være hende der går tidligt hjem - hver gang

Ømme lår, store smil og masser af kilometer: Tour de Tisvilde 2014

90 km? Kan jeg cykle det? Jeg var ærlig talt meget i tvivl da jeg fik invitationen fra seje Rikke Lauersen, Energii.dk, og måtte også spørge hende om hun nu var helt sikker på, at hun ville have mig på hendes team: Energii Knockouts. Hun var dog ikke i tvivl og jeg begav mig spændt ud til mødestedet for teamet i morgensolen. Her fik vi alle udleveret professionelle lånecykler som virkelig var lækre at køre på, der er godt nok forskel sammenlignet med min gamle cykel til by-brug 😉 Vores lille team bestående af skiløberen Sophie Fjelland Sølling og altid seje Kira Eggers blev fulgt med opmuntrende kampråb og gode råd hele vejen af Rikke, samt nogle søde heppepiger fra Kari Traa. “Jeg har besluttet mig for, at jeg gennemfører…” De ord gentog jeg for mig selv når modvinden (ja, der var modvind HELE vejen) og bakkerne blev for hårde. Jeg ramte en mur omkring de 50 km på cykelruten og kunne mærke, at mine ben syrede til og nyhedsværdien i hele det der med at træde i pedalerne og nyde de smukke solrige omgivelser var ved at forsvinde. På forhånd havde jeg aftalt med mig selv, at hvis mine hofter brokkede sig, så ville jeg stå af. Et cykelløb som dette er en super sjov personlig udfordring og mulighed for at dyrke noget motion jeg ikke normalt gør, men det skulle ikke koste mig en skade eller flere dage på sofaen med smerter. Selve turen gik dog overraskende nemt og jeg var faktisk stolt af min egen form: det var ikke så hårdt som jeg havde regnet med! De få meter hvor mine muskler begyndte at brokke sig fik jeg hurtigt vendt ved at gentage min valgte sætning: “jeg har besluttet mig for, at jeg gennemfører”. De ord blev mit fokus og de betød at de resterende kilometer kunne køres med overskud, smil og god stemning! Et styrt, et ammestop og en lille genvej senere… Der var flere semiprofesionelle og tidligere professionelle ryttere med til løbet og de bragede afsted med imponerende fart. Personligt har jeg aldrig siddet på en cykel mere end til og fra studie/arbejde, så for mig var alt over 20 km en sejr. Mit team blev også hurtigt det selvudnævnte “hyggehold” med fokus på den gode oplevelse og ikke den gode tid, hvilket passede mig helt perfekt. Sophie havde den skønneste lille datter på 3 uger med på turen, eller rettere… Hendes kæreste kørte ruten og sørgede for mulighed for ammestop undervejs. Vi andre benyttede chancen for at drikke lidt vand, spise en proteinbar og hvile stængerne 😉 Kira opnåede et fantastisk mini styrt ca halvvejs på ruten, da vi opdagede, at vi havde taget en forkert afkørsel og endte på Frederiksborg slot. Hovsa! Så… Det blev ikke til 90 km som planlagt, men vores lille (og seje!) team kom i mål efter lidt over 3 timer med 70 km i de ømme ben. Det er jeg selv rigtig stolt af! Det var en fantastisk oplevelse og jeg kan kun anbefale jer med en lille cykelmyg i maven at overveje en tilmelding næste år!

Har du prøvet kræfter med landevejscykling?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Hvor er du sej Anna!
  Jeg tog 104km til tour de femme for nogle år siden på min bycykel. Fantastisk tur, men de sidste 20km var mine knæ ved at være trætte! Men vejret var skønt og naturen jeg kørte i ligeså. Ville gerne have gjort det i år igen, men det ligger desværre samme dato som new comers:/
  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   104 km? Du er jo for vild Nana! Det hjalp helt sikkert også at solen bragede igennem og ruten var smuk, jeg havde nok ikke været helt så glad i regnvejr 😉 Kender slet ikke det løb du omtaler, men vil lige tjekke det ud. Dog ikke i år, jeg skal da også heppe på NewComers! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt gjort! Selvom man måske ikke går så meget op i tour de france, så giver det alligevel altid en lidt ekstra lyst til at komme igang på cyklen ved den her tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det giver jeg dig helt ret i Jimmi! Jeg går på ingen måde op i Tour de France, men blev faktisk helt bidt af det da jeg først sad i sadlen 😀 Det var super sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Ømme lår, store smil og masser af kilometer – wonderwomanwannabe.dk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Ømme lår, store smil og masser af kilometer – wonderwomanwannabe.dk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

At være hende der går tidligt hjem - hver gang