Slip af med jetlag: join a gym!

Postkort fra Canada: Bryllupsoutfit og powerwalk med udsigt!

Canada er fantastisk og jeg nyder min ferie. Det er ikke mere end et par dage siden jeg landede, men der har været fart over feltet med familiebesøg og bryllupsforberedelser.

I dette indlæg skrev jeg om min frustration med min nye, lidt større, fitness-krop in the making og hvordan den nogle gange kan være svær at finde tøj til. Den kjolekrise som jeg i det indlæg lagde op til blev dog hurtigt afværget og jeg lånte den smukkeste kjole af en veninde. På dagen, med fantastisk høj sol, følte jeg mig både fin og feminin.

Det gælder om at finde en kjole der passer DIG, ikke at lave dig selv om for en kjole!

Udover fantastisk bryllupsdag med hele min canadiske familie, så har jeg også fået tid til at nyde naturen lidt på egen hånd. I morges stod jeg op til den smukkeste udsigt med lettere sneklædte bjerge i horisonten og høj sol udover vandet – hvis det ikke er perfekt til en powerwalk, så ved jeg ikke hvad er!

Kan i lide min bryllupskjole? Jeg håber i nyder sommeren hvorend den bliver tilbragt!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Slip af med jetlag: join a gym!