På rette spor igen efter ferien...

Tirsdagstip: Ude af øje, ude af sind..

Jeg prøver at fylde mine skabe med sunde sager. Det gør jeg virkelig. Meeeen… Ind i mellem sniger der sig alligevel både semi-sunde og decideret usunde madvarer ind i mit køkken og det gør det langt sværere at overholde intentionen om sunde vaner i overenstemmelse med min kostplan.

Hvad er der for eksempel galt med nedestående billede? (Ud over at mit skab roder)

Slikposen er lige i øjenhøjde! Og så lever den altså livet farligt hjemme hos mig 😉

Lavpraktisk, men effektivt: flyt det usunde bagerst i skabet!

Denne uges tirsdagstip er måske noget lavpraktisk og kan synes fjollet hvis du har mere viljestyrke end jeg har. Men for mig virker det faktisk fysisk at flytte de ting jeg ikke skal spise, eller i hvert fald begrænse mængden af, aller bagerst i skabene. Ude af øje, ude af sind!

I Canada købte jeg et par kasser Questbarer fordi de var langt billigere end herhjemme. En proteinbar ind i mellem er ikke super slemt, men de skal ikke indtages på daglig basis.. Derfor opbevarer jeg mine øverst på køleskabet. Yep, du læste rigtigt! Jeg skal aktivt tage en beslutning, hente en stol og kravle op for at hente én. Og så nyder jeg den!

Hvilke tips har du for at holde dig til de sunde vaner i hverdagen?

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

På rette spor igen efter ferien...