Forsinket tirsdagstip: Den ondeste push up du kender?

Tour de Tisvilde 2014: I dag går det løs!

I dag skal mine lårbasser stå deres prøve! Jeg har nemlig været så heldig at blive inviteret med som rytter til dette års 90 km. lange cykelløb: Tour de Tisvilde 2014. Jeg har aldrig cyklet mere end 20 km i HELE mit liv, så er ærlig talt ret spændt (læs: nervøs) for hvordan det skal gå, men jeg er frisk på udfordringen!

Der er flere cykelhold med forskellige seje personligheder, der i blandt Bubber og seje Camilla fra Fitnrun. Jeg er på Team Energii Knockouts med Sophie Fjellvand Sølling og Kira Eggers. Vi ledes af Rikke Lauersen, cykel og fitnessinstruktør. Det bliver sjovt, hårdt og helt sikkert en oplevelse!

Du kan læse mere om hele løbet på Facebook HER. Og så må du meget gerne sende mig og mine ømme stænger en kærlig tanke!

Hvor langt har du prøvet at cykle?

 

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Det lyder som en super fed oplevelse, og sikke nogen seje teammates du har dig! Det kunne være rigtig fedt med billeder fra løbet, enten her eller på insta 🙂 Jeg sender hep og gode tanker fra Jylland til dine seje stænger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Britt. Fedt du synes det er interessant at følge med i! Jeg laver en beretning fra dagen og smider en masse billeder både her og på Instagram. Nu skal syren lige ud af benene og der skal slappes lidt af – det var hårdt, men super sjovt! 😀 Jeg er sikker på det gik så godt fordi du heppede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cam

  Pøj pøj, Anna. Glæder mig til at læse om det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det er skønt at høre Camilla, tak for opbakningen! Jeg får brygget et indlæg sammen engang i morgen og finder billeder af mig i svedigt cykelgear med anstrengt smil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Forsinket tirsdagstip: Den ondeste push up du kender?