Gæsteblog: Gymnasieelev med fitnessmål - hvad så med ungdommen?

Whole Foods: Paradis på jord!

I går lagde jeg op til debat her på bloggen og på Instagram i forhold til om det er uhøfligt eller ej at medbringe sin egen mad til sociale sammenkomster. Mit valg på den pågældende dag var at takke nej til familiens hotdogs og medbringe en lækker salat med kylling, kål, brocolli og grønt fra nok det lækreste sted i verden: Whole Foods!

Okay, indrømmet: jeg kan IKKE administrere et besøg i Whole Foods. Det har jeg aldrig kunne og det kommer jeg aldrig til. Hverken når det gælder kommende kalorieindtag eller saldoen på min konto. Tjek bare de her udvalg KUN af proteinbarer – jeg tror bare jeg køber dem alle 😉

Whole Foods er en kæde i flere større byer i England, USA, Canada og muligvis andre lande – men desværre ikke Danmark. Butikken er ret store og de har ALT hvad et hjerte som banker for naturlig, økologisk og sund mad kan begære. Der er rækkevis af frisk frugt og grønt, delikatesser af den ene og den anden art, prepakkede frokoster/salater osv i den lækreste kvalitet og varme retter. Der er åbent fra 8-23 og uanset hvornår du kommer kan du købe en frisk, hjemmelavet, økologisk og sund ret med dig hjem – varm eller kold. Hvor smart er det ikke lige?

De et også helt fantastisk sortiment af sukkerfri, glutenfri og veganske produkter. Der er eksempelvis en hel række kun med granola og en hel væg kun med forskellige varianter nøddesmør. Det har naturligvis noget med landes størrelse at gøre hvorvidt en kæde såsom Wholefoods kan køre rundt, men mon ikke mange danske børnefamilier, folk på farten i forbindelse med forretningsmøder og mange helsenørder ville elske et sted at handle med så mange sunde valgmuligheder? Jeg er i hvert fald fan.

Har du været i en Whole Foods? Og i så fald: hvor dyrt blev det for dig? 😉

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Malue

  Årh jeg saver whole foods!!!! 😀 jeg kan få TIMER til at gå derinde, og man skal overhovedet ikke gå derind på tom mave, haha!

  Gid vi havde det i DK og så alligevel ikke… Det ville blive en dyr affære.

  Håber du har det godt derovre søde!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det kan jeg også! Er virkelig bange for at det ender med folk spørger mig: “Hvad oplevede du alt i Canada?” og jeg stirrer lidt ned i jorden mens jeg svarer: “Altså.. Whole foods har virkelig mange forskellige gange man kan udforske” 😉 Jeg kan snildt tulle rundt derinde med en kurv og drømme om at købe det hele – haps! 😀 Godt jeg ikke er på diet pt 😛

   Jeg er også lidt ambivalent med om jeg håber det kommer til DK.. Kan min konto holde til det? Sandsynligvis ikke. På den anden side ville det gøre det 100 gange nemmere at takke nej til søde fristelser, de har jo tonsvis af sunde, men søde treats! 😀

   Knus! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gæsteblog: Gymnasieelev med fitnessmål - hvad så med ungdommen?