Dagens træning: Superset til biceps og triceps!

Bliver du tyk af at spise mad? Min forvandling på et halvt år.

Frygten for at stige op på vægten kan mange nok genkende. Den kølige overflade på vægten føles som en stor kontrast til de småsvedige og let nervøse fødder som afventer tallet. Efter et par sekunder afgøres dagen, har du taget på eller tabt dig? Den magt det tal kan få over en hel dag er uhyggelig.

Denne sommer har jeg vejet mere end jeg tidligere har gjort. Min bikinikrop er ny for mig og helt ærligt; jeg er vild med det! Jeg bliver langsomt stærkere og vægten har fordelt sig anderledes end jeg troede. Derfor er den tidligere utrolig velbevarede hemmelig, min vægt, nu slet ikke så farlig at sige højt. 55.8kg. Bum!

Findes der kun buttet eller tynd? 

I mine teenageår svingede jeg de klassiske 5-6 kg og fik enten det ret så tynde (og slappe!) look eller det lettere buttede “jeg drikker lidt for mange øl i weekenden” look. Jeg havde en idé om, at en kvindekrop kunne svinge mellem tynd og buttet. Det var de eneste to muligheder.

Hvis jeg spiste masser af mad, så blev jeg buttet. Og spiste jeg næsten ingen mad, ja så blev jeg tynd. Kan du se noget forkert her? Det kan jeg! Siden slutningen af januar har jeg været under vingerne på en ret så dygtig dame, Amanda Louise, og det har givet mig et andet syn på krop, mad og træning. Til min store overraskelse er jeg jo slet ikke blevet hverken tyk eller buttet af at spise masse af (primært) sund mad. Jeg er blevet større, men bestemt også fastere i kødet!

Den sommer hvor jeg vejede allermest…

Det er i år! Og ved i hvad? Jeg har det egentlig meget godt… Forskellen på billederne i dette indlæg er ca. +3-4 kg hvor jeg er tungere nu end da jeg startede. Det er sjovt som kropsaccept kan komme snigende på den måde. Lige pludselig føltes det slet ikke mærkeligt at hoppe i en bikini, sætte sig i en stol og nyde solen. Tænk at noget så simpelt før har fyldt så meget?

I år er første sommer hvor jeg kan træne det jeg vil uden at tage (for mange) hensyn til min hofteoperede krop. Det har helt sikkert en betydning for min ny fundne bikini-selvtillid, men forskellen på mig fra sidste sommer og til i år er i højere grad mental. Jo, min krop har ændret sig til det mere trænede, men langt fra der hvor jeg ønsker den skal ende. Min rejse er først lige begyndt!

Hermed en opfordring til at glemme vægtens magt, spise mad og huske at smile når du ser dig selv i spejlet! Super kliché, men ikke desto mindre vigtigt!

Har du oplevet en forskel i din accept af din egen krop?

   

4 kommentarer

 • Alice

  hvor høj er du

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tyk pige

  Jeg for tit af vide at jeg er tyk, både i skolen og der hjemme, så hvordan fik du hjælp af Amanda Louise?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg skrev til Amanda, og så blev hun min træner og kostvejleder. Jeg var rigtig glad for hende, hun er super dygtig og god til at tilpasse sine planer efter hvem man er. Jeg er virkelig ked af at høre, at du bliver kaldt tyk af andre. Uanset hvad du vejer, så er det grimt af andre at tale negativt om dig! Du fortjener respekt, høflighed og kærlighed uanset vægt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Superset til biceps og triceps!