Tirsdagstip: Skal du på træningsworkshop?

Hvorfor vælger jeg at blogge?

Det her blogmedie er ærlig talt lidt spøjst. Du sidder bag en skærm og skriver til.. dig selv? Og hvem end der nu kigger forbi. På den ene side er det et utrolig selvcentreret projekt at have en blog. Det var også noget jeg tænkte meget over inden jeg startede bloggen. Hvem søren gider at læse om mig? Tror jeg virkelig selv, at jeg er så sørens interessant?

Årsagen til at jeg gik i gang (og til at jeg fortstætter) er todelt: at formidle og inspirere…

Jeg vil gerne formidle andres historier 

Min blog er bestemt ikke en af de største herhjemme, meget langt fra. Alligevel har jeg folk der læser med og det er jeg utrolig taknemmelig over. Den platform vil jeg gerne bruge til også at dele andre syn på sundhed end lige mit eget. Derfor kørte jeg for et par måneder en serie kaldet “inspirerende kvinder” hvor jeg havde interviews med Charlotte aka fitmom (læs med HER), Nana Regalah (læs med HER), Kira Eggers (læs med HER) og min egen træner Amanda Louise (læs med HER).

Derudover var der også en hel del gæsteblogs som fandt vej til bloggen her under min ferie i Canada her til sommer. Dem kan du læse allesammen under kategorien HER. Det er vigtigt for mig, at der her er plads til andre syn på sundhed end lige netop mit.

Jeg vil gerne inspirere andre med min historie

Da jeg startede bloggen tilbage i november med absolut ingen teknisk erfaring eller viden om blogs havde jeg ingen anelse om, at jeg kunne komme til at inspirere andre. Jeg havde bare en sørens masse på hjerte som jeg gerne ville dele! At “inspirere” lyder meget arrogant og jeg er udmærket klar over, at min blog er en meget lille fisk i et stort hav af andre større, dygtigere og mere erfarne bloggere som jeg har stor respekt for.

Derfor betyder det virkelig meget for mig når jeg modtager beskeder, mails eller kommentarer fra andre der føler sig inspireret af mine ord. At mine ord kan give andre glæde, inspiration eller flere positive tanker i deres hverdag er utrolig stort og noget jeg føler mig meget beæret over. Bloggen handler primært om min træning, mit mål om bikinifitness 2015 og lækker, enkel glutenfri mad, men bagved det hele ligger også min personlige historie som hoftepatient. Du kan læse mere HER.

Jeg husker tydeligt de mange gange jeg har ligget i en hospitalsseng med drop, på en sofa med smerter og kæmpet med blot at kunne gå et par hundrede meter på mine krykker uden følelsen af at have løbet en maraton. Overvældet af træthed og med følelsen af at være helt alene i verden. Der virkede drømmen om en fit og stærk krop lysår væk, så nu vil jeg gerne formidle til andre unge kvinder med hofte, knæ eller alverdens andre udfordringer: det KAN lykkedes. Det tager tid, lang tid, men det kan lade sig gøre at komme ovenpå igen!

Tak fordi i læser med!

Det har givet mig virkelig meget at blogge. Jeg har fået nye veninder og bekendtskaber, jeg har lært rigtig meget om sundhed og har fået mulighed for at deltage i sjove events med andre der deler min glæde for kost og træning. Tusind tak fordi i har lyst til at læse med, det betyder alverden!

Slutteligt kommer her en lille teaser… Jeg har fået muligheden for at være med i et spændende projekt i samarbejde med DR3 som kommer engang til efteråret…

Det var lidt om hvorfor jeg blogger. Hvorfor læser du blogs? 😀

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: Skal du på træningsworkshop?