Fatkini trend?

En uge i Loaded Gym – træning med de hardcore!

Fra det sekund jeg træder ind af døren kan jeg mærke det. Dedikation, passion og røv meget vilje! Atmosfæren ER bare helt særlig i Loaded Gym. Jeg har hørt meget om stedet, men aldrig været der før i sidste uge hvor min seje veninde Sarah (der stiller op i bikinifitness til september) gav mig et prøvekort på en uge.

Fra Fitness World til Loaded Gym

Til daglig træner jeg i Fitness World, hvilket primært har at gøre med det praktiske aspekt i, at deres centre ligger flere steder i landet og flere steder i København. Det er ganske enkelt altid nemt for mig at finde et sted at træne.

Når det så er sagt, så blev jeg ret hooked af at tilbringe en uge i Loaded. Ganske vist følte jeg mig som en utrolig blød elefant, der kluntet gik rundt og ikke helt vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv. De andre medlemmer var stort set alle i topform, tydeligvis meget dedikeret til bodybuilding eller fitness som livsstil og udstrålede alle et drive som man ikke kan blive andet end godt gammeldags imponeret og motiveret af.

Jeg måtte flere gange minde mig selv om, at vi alle starter et sted, har forskellige udgangspunkt og forskellig udvikling. Jeg er stadig stolt over hvor langt jeg selv er kommet fra jeg startede, men blev nu alligevel lidt misundelig på de veltrænede kroppe i centeret. Det kan kun give mere blod på tanden!

God stemning, tunge vægte og masser af motivation!

Jeg var ærlig talt en smule nervøs ved at træde ind i centeret første gang. Mon de alle var super trænede og ville se skævt til en nybegynder som mig? De tanker kunne jeg godt pakke væk indenfor de første 5 minutter.

Loaded Gym emmer af en klubstemning, så det var langt fra intimiderende at være der på trods af min manglende topform. Alle var søde, rare og de fleste lod til at kende hinanden og spurgte interesseret til hinandens træning. Der var et klart fællesskab omkring sporten og en helt anden stemning end i Fitness World.

Selve centeret har alt hvad du overhovedet kan drømme om når det kommer til maskiner, vægte og muligheder for træning. Alle øvelser kan varieres i det uendelige og jeg fik prøvet flere nye øvelser for både ben, baller og skulder – det kunne mærkes de efterfølgende dage!

Jeg vil opfordre alle der er interesseret i træning til at tjekke Loaded ud hvis i befinder jer i Købehavnsområdet.

Har du prøvet at træne i Loaded?

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Lin

  Hvor kan man bare virkelig se ændringer på det midterste billede.
  Så flot ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Tusind tak Lin, hvor er det bare sødt af dig at skrive 😀 Jeg synes ikke der sker så meget lige nu, men forsøger at holde hovedet højt og hænge i med træningen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Fatkini trend?