Tirsdagstip: Danish Aesthetics!

Fatkini trend?

På min Facebook væg dukker i dag en reklame for Ekstra Bladet op. De bringer en artikel om en trend, den såkaldte “fatkini bølge” som åbenbart går ud på noget meget chokerende… Store piger der går på stranden iført en bikini! Og som oveni købet taget billeder af det! Hvad giver i mig? Chokerende, ikke sandt? 😉

Hør nu her… Skal vi ikke snart droppe det med de mærkater til alle kroppe? Efter min mening skal kvinden på billedet hverken hyldes eller gøres nar af fordi hun har valgt at lade sig fotografere. Der behøver ikke skrives en artikel eller startes en debatstorm. Kan det ikke bare være en kvinde i en bikini der ser glad ud fordi solen skinner? Er det ikke fuldstændig irrelevant om hun vejer 50 eller 100 kg?  Det kan kun bidrage til øget polarisering mellem “tykke” og “tynde” og det skaber ikke en positiv kropsdebat. Stop det nu!

Læs artiklen fra Ekstra Bladet lige HER.

Hvad mener du?

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Jeg kunne ikke være mere enig. Det er godt nok noget latterligt noget, at folk skal ‘sættes i kategorier’ på den måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Glad for at høre jeg ikke er den eneste med de tanker! Tak for din kommentar Victoria 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagstip: Danish Aesthetics!