Ny personlig rekord i pullups - Gør dit bedste!

Hvad der sker med mig når jeg skriver eksamen…

Jeg sidder for øjeblikket begravet i en træls re-eksamen. Den varer 5 dage og i det tidsrum er det som om alt andet i min hverdag står på standby. Mit studie er lidt forskudt fra andre, da jeg tidligere har læst på et andet studie og derfor søgt merit for en del fag. Det betyder, at mine eksamensdatoer har det med at ligge oveni hinanden og jeg altså kan bruge slutningen af min ferie på at svede lidt mere ned i det forgående semesters bøger. Skønt 😉

Dette indlæg har nok ingen relevans for jer der læser med, da jeg ikke gætter på ret mange andre sidder med eksamen lige nu? Ikke desto mindre har jeg bemærket en række sjove ting ved mig selv som i måske kan genkende fra jer selv i eksamensperioder?

 • Kaffe kan drikkes på alle tider af døgnet
 • Der kan ligeledes soves lure på alle tider af døgnet..
 • Min lejlighed er pletfri, da rengøring virker som en helt vildt vigtig overspringshandling
 • Når jeg når til at gøre køleskabet rent, så ved jeg, at den er helt gal!
 • Vasketøj virker pludselig interessant og der kan gå laaang tid med at folde det
 • Uheldigvis har min computer ikke færdiggjort min opgave i mellemtiden – tarveligt!
 • Pludselig virker almindelige måltider uoverskuelige. Snacks er vejen frem!
 • Derfor er jeg nødt til at have køleskabet fyldt med sunde alternativer – ellers kan sukkertoppen begynde at virke som en helt acceptabel aftensmad, og den går jo ikke…

Heldigvis virker træning rigtig godt på mine nerver, frustrationer og træthed, så jeg får trænet en masse disse dage – og siddet på min flade foran skærmen 😉

   

5 kommentarer

 • Jeg sidder også med en reeksamen lige nu. Alt virker mere interessant, end at læse. Det er jo ikke en overspringshandling hvis det er en fornuftig handling – eller noget.

  Nu har jeg forhåbentlig fundet noget motivation til at arbejde hårdt nok til aldrig at dumpe en eksamen igen. At læse til eksamen er slet ikke sjovt! Troede ikke det ville være så slemt, men jeg kan ikke koncentrerer mig o.O

  – Christine // http://www.Sephei.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Christine. Åh, jeg føler med dig! Det er bare ikke fedt at sidde foran en skærm når solen skinner og alle andre har fri! Men jeg vil klart tage din anbefaling til mig, det er ikke en overspringshandling hvis det er fornufigt – jeg fornemmer mere rengøring og træning til mig 😉
   Jeg sender go eksamenskarma din vej og er sikker på du klarer den! Vi må lige heppe lidt på hinanden de næste dage! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Undskyld jeg tror du misforstod mig. Det er en måde min hjerne retfærdiggøre ikke at læse til eksamen – så jeg får gjort rent og trænet men ikke læst – ikke så godt xD
   Haha, jeg sender også noget din vej 😀 Så burde vi kunne klare den! 😀 D. 14, kl. 13, holder jeg 100% sommerferie, hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Nårh, ha ha! Jamen det gør jeg egentlig også, altså laver alt muligt andet, det er ikke særlig smart, men nok ret menneskeligt 😉
   Jeg holder 100% fri fra opgave tirsdag d 12 kl 12, så er det kun arbejde og træning indtil studiestart 1/9. Jeg hepper på dig indtil d 14! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 😉 Så krydser jeg fingre indtil da 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ny personlig rekord i pullups - Gør dit bedste!