Inspiration til sund og nem aftensmad!

Hvad er din største last?

Nogle sukker efter pommes fritter og ketchup. Andre går amok hvis de dufter en pizza med masser af ost og nogle vil allerhelst bare være alene med en spand is… Åh jo, vi har dem allesammen: laster!

Og her snakker jeg ikke om de relativt “pæne” laster i form af sukkerfri sodavand (selvom det vist aldrig bliver helt sundt), tørret frugt, mørk chokolade eller alt der emmer af kvalitet. Nej, her snakker jeg om de laster som ikke er særlig lækre og som man aldrig ville kunne finde nede i Magasins “Mad&Vin” afdeling 😉

Min er… Bland selv slik! Jeg ved godt det er smækfyldt med e-numre, sukker og andet stads som aldrig nogensinde kommer til at gøre noget godt for min krop. Og jeg ville ønske at jeg ikke kunne li det, men jeg elsker det! Derfor vil jeg til enhver tid fravælge steaks, fritter, is og sushi til mit ugentlige frimåltid – og vælge bland selv slik. Det gør jeg ikke hver uger, men det gjorde jeg i sidste weekend og det var som altid fantastisk! Jeg fik det godt nok virkelig skidt sidst på aftenen og sov heller ikke særlig godt den nat, men mon ikke jeg har lykkelig glemt det næste gang jeg dufter til en skumfidus?

Hvad er din største last?

 

bloglovin_annawarrington
   

18 kommentarer

 • ..

  Min største last er og bliver mælkeprodukter. Ja det lyder måske ikke slemt, ellers i samme dur som slik osv. Nej, det er meget meget værre. Jeg kan nemlig ikke tåle mælkeprotein. Det betyder at symptomer som hoste, vejrtrækningsproblemer pga. Hævede luftveje, mavekramper og at være diffus, have svært ved at tale og lignende, ofte dukker op. Dumt? Meget, men jeg kan bare ikke lade være med lige at smage på skyren, fordi “det går jo nok”. Så mælk er og bliver min værste og mest usunde last. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Åh, det lyder da helt forfærdeligt! Hvor er det bare typisk, at lige netop det kroppen ikke kan tåle, det er præcis det hovedet (eller smagsløgene :P) gerne vil have! 😀
   Har du prøvet at spise soya yoghurt eller de der soya desserter man kan købe? De er vist sukkerfri de fleste af dem, skulle have en dejlig cremet smag og også findes som is? Måske kunne det være et alternativ uden mavepine? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ..

   Neutral soyamælk har været en del af min kost on/off en lang årrække grundet allergi. Det har betydet, at jeg til tider har indtaget så store mængder af både soya og æg, at jeg skal være varsom her også for ikke at begynde at småreagere på det også. Tak for tippet dog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det var så lidt, selvom du ikke helt kunne bruge det 😛 Så har jeg vist ikke flere tips i ærmet, desværre 😉 Du må nyde en masse frisk frugt og nødder hvis din krop bedre kan klare det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også Bland-selv slik! og i den Kvickly, hvor jeg bor, har de billigt bland selv slik hver fredag. Jeg spiser mig dårlig i det! og jeg forsætter bare. Er der et par stykker tilbage i skålen når jeg står op, så spiser jeg som dessert til morgenmaden xD

  – Christine // http://www.Sephei.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Christine! Fedt jeg ikke er den eneste med bland selv slik lasten og jeg stopper heller ikke når jeg først er i gang 😉 Det må være meget fristende med tilbud hver fredag, det er også for tarveligt både at gøre det lækkert OG billigt! 😀 Du må nyde det super meget hvis du vælger at benytte dig af fredagstilbudet i dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Toblerone.

  Vi snakker ikke de små 50 eller 100 gram Toblerone, dem rør jeg ikke. Toblerone smager af meh, når mandel stykkerne ikke er store nok.

  Vi snakker de store guld Toblerone: 400 gram ren og skær lykke pr bar.

  Dem spiste jeg så 5 af i løbet af 4 uger, i slutning af en bulk periode. Der er ca 2100 kcal i en bar. Det tog mig ca 4 måneder med cut for at komme ned på min gamle vægt. Men det var dele hele værd.

  Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget, den måned hvor jeg kørte Toblerone ned som gjaldt det mit liv, havde jeg den bedste styrke fremgang i mange år. Satte nye RM i samtlige løft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Åh, sikke en fantastisk last at have! Jeg er helt vild med hvor selektiv du er, når det skal gøres, så skal det sgu også gøres ordenligt! Og su duer det bestemt ikke med irritation over små mandelstykker, i get that! 😀
   Ha ha, det forfærdelige er netop hvor lynhurtigt det går med at tage på, man (læs: jeg) bliver jo blød lynhurtigt, men det tager en krig med grøntsager og kylling at få skidtet væk igen.. Men der er dog lidt retfærdighed til når det lykkedes dig at stige så meget i styrke, din krop har virkelig kunne bruge den ekstra energi! Jeg tvivler på det ville virke på samme måde for mig, men nu har du givet mig lyst til Toblerone 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chips … jeg INHALERER nærmest en pose hurtigere end man kan stave til KIMS… det værste er at jeg kan guffe en hel pose uden at blinke ( de store poser altså) og så få den der fornemmelse af at man da er nødt til at balancerer alt det salt af med noget sukker, for så at munche en hel plade chokolade..
  Jeg har ingen mæthedfornemmelse hvad angår slik osv – jeg kan spise det en hel familie ville kunne dele – det er uhyggeligt…

  Jeg er lidt cold turkey lige i denne tid – jeg har motivationen til fremskridt og jeg holder mig fra det og har gjort i nogle uger faktisk – man er nødt til at spooe sig selv ( eller jeg gør) for ellers bliver et cheat-meal/day til så meget at det kunne fordeles på at jeg bare havde spist “the good old days” hver aften når det regnes sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, jeg har heller ingen mæthed når det kommer til slik, så det skal du ikke være flov over! Den stopklods findes simpelthen ikke 😉 Til gengæld har jeg aldrig lyst til salt, det er lidt sjovt, men chips/pommesfrites osv siger mig ingenting. Jeg er vist bare en sukkergris 😀
   Hvor er det sejt du er gået helt kold tyrker! Sådan! Jeg hepper på dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Christoffersen

  Min største last er macdonalds 🙁 kan bare ikke sige nej til de fritter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Uh, den last kender jeg flere der deler med dig! 😀 Det er sjovt, jeg har aldrig kunne li McD mad, det siger mig simpelthen ingenting.. Så hvis du craver fritter, så craver jeg vingummier 😀 Hav en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Bland selv slik uden tvivl 🙂 eller måske en god plade chokolade eller noget italiensk is uhh alle de valg haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, du behøver heldigvis ikke kun vælge én ting at have som yndlingslast, det kan sagtens være flertal! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nutella og marabou, ‘nough said
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Uh, Nutella – det er også godt! Kan ikke huske hvornår jeg har fået det sidst, nu får jeg helt gode idéer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha! Jeg kan godt huske, hvornår jeg sidst spiste nutella, og det var ved med en ske 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Ha ha, det er vel også den eneste rigtige måde? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Inspiration til sund og nem aftensmad!