Wannabe rugbrødsboller med chokolade: glutenfri og rige på protein

Jeg ønsker mig… Større bagdel!

De fleste dameblade holder stadig kramagtigt fast i den sidste snert af håb for sommeren med overskrifter i retning af: “Du kan stadig nå det – tab de sidste sommerkilo” eller.. “Gå en størrelse ned – uden at sulte”. Åh, jeg bliver altid lidt træt helt ind i knoglerne af at læse de overskrifter. Nok mest fordi jeg selv har været en af dem som gik med håbet om, at et blad til 45 kr. kunne give mig en slank og lykkelig krop – for de to ting hang jo klart sammen 😉 Denne sommer ønsker jeg mig hverken slankere ben eller fladere mave (selvom det nu kunne være rart med det sidste), jeg vil hellere have stærke arme, markede lår og sidst, men ikke mindst.. En fyldig, rund og fast bagdel!

Jeg er nemlig så heldig at være indehaver af den klassiske skandinaviske flade numse.. Og det har egentlig aldrig generet mig synderligt (jeg var alt for optaget af manglen på slanke lår og flad mave), men efter jeg har set de mange smukke runde squatnumser som det vrimler med på de sociale medier og i fitnesscenteret, så er min booty blevet mit fokus! Jeg kan stadig ikke tage særlig meget vægt i mine benøvelser grundet min hofte, men jeg arbejder stille og roligt på både styrke og stabilitet.   Og så må al den mad jeg spiser gerne pænt sætte sig på min bagdel… Beoynce-bagdel kom så!

Hvad er dit største fokus med din træning lige nu?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mit ønske til julemanden de sidste par år, har også været en større bagdel. Mit hænge parti er også, at jeg er forelsket i pæreformen, som jeg tydeligvis ikke har desværre.
  Men nu jagtes en lækker squat numse, når jeg ikke kan træne mig til pæreform

  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det lyder sejt Cathrine, du skal nok få den squatrøv med masser af hårdt arbejde og sikkert (desværre) også tålmodighed! Det er lidt sjovt, jeg er nemlig også helt vild med hofter og bagdel der strutter og synes virkelig det er flot til kvinder, men er heller ikke selv ligefrem indehaver af nogen 😉 Man vil sikkert altid gerne have en anden form end den man har, men vi kan jo bare arbejde for at forbedre form vi nu engang har fået 🙂

   Happy squatting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Wannabe rugbrødsboller med chokolade: glutenfri og rige på protein