Gæsteblog: En stenaldermands erfaringer - vægttab uden kulhydrater!

Ny personlig rekord i pullups – Gør dit bedste!

Der er lang vej til jeg kan lave 4×10 af helt ægte klassiske pullups. For søren det er svært! I starten blev jeg utrolig frustreret over min manglende styrke og syntes det var pinligt at skulle tage den tykke grønne elastik som hjælpemiddel. For at være helt ærlig, så har jeg erstattet pullups med alle de andre rygøvelser jeg overhovedet kunne komme i tanke om, men så bliver jeg jo heller aldrig bedre!

I går tog jeg tyren ved hornene og gav den hadede øvelse endnu en chance. Og faktisk var jeg blevet stærkere, det var slet ikke så slemt 😉 Der er stadig meget lang vej, men nu kunne jeg tage 4×10 med en tyndere, lilla elastik og næste gang skal jeg sgu prøve uden!

Selvom det ikke er perfekt, så er der ingen anden vej end fremad. Der er muligvis lang vej, men så længe du gør dit bedste og arbejder for det, så er du godt på vej i mine øjne!

 Hvad gør du når øvelser driller?

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Anna M

  Sejt! Jeg er vild med din indstilling: “Der er ingen anden vej end fremad!”. Fuldstændig spot on 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Mange tak skal du have Anna Maria! Det hele kan jo ikke være let med det samme, men så må man arbejde ekstra for det 😀 Hav en rigtig dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Synes pull ups er så sejt 😀
  Jeg vil gerne begynde at træne chin ups og pull ups.
  Den ser smart ud den pull/chin up dims, er båndet et du selv har med? Hvis det er, hvad hedder de? Ser ud til at være noget jeg burde købe.

  Jeg spørger da jeg i mit center ikke har fundet en oplagt mulighed endnu, og måske der er en simpel løsning…
  Der er de der assist maskiner, er ikke så vild med dem men bruger dem af nød.

  Der hvor de høje gutter laver pull ups er der vildt højt op, kan med mine 158 cm ikke nå op overhovedet :/ har overvejet om jeg burde snuppe en stak stepbænke fra holdlokalet, eller øve mig på super hop 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Jeg synes også at pull ups er mega seje! Derfor øver jeg mig på dem, vil så gerne kunne lave dem helt uden hjælp – det kommer en dag 😀
   Ha ha, jeg kan virkelig genkende det du skriver! Jeg er nemlig heller ikke særlig høj (163 cm) og i nogle centre hvor de ikke har elastikker er jeg også nødt til at finde stepbænke, men føler mig ærlig talt lidt fjollet, så prøver at have ryg-dag i et center hvor jeg ved der er elastikker 😉 Har du prøvet at spørge dit center? De fleste steder har de her lange elastikker i forskellige længder og tykkelser alt efter hvor meget hjælp man har brug for og de er virkelig smarte! Har de dem ikke, så kan du overveje at købe din egen på nettet og tage med, men prøv at spørge om ikke de kunne hjælpe dig med at bestille nogen hjem til centeret først 🙂

   Held og lykke med dine pullups! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Gæsteblog: En stenaldermands erfaringer - vægttab uden kulhydrater!