Sund nyhed: Spis sukkerfri og glutenfri godter i 7/11

Nye træningssko: Fivefingers!

Jeg har længe manglet nye træningssko, da mine gamle Nike var ved at være godt slidte 😉 Mange har talt godt om Fivefingers sko som er såkaldte “barfodssko” som har meget tynde såler og følger fodens naturlige bevægelighed. Det skulle efter sigende være en fordel under bentræning

Der er mange delte meninger om de mest optimale sko til squats og dødløft, men der er generel enig om ikke at have for meget sål i skoene. Nogle mener, at det er bedst at squatte i bare fødder og andre ser fordele i en lille sål. Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad der er bedst, da jeg hverken er uddannet fysioterapeut eller har omfattende viden om anatomi, så den lader jeg de uddannede om. Jeg har dog min egen erfaring at skrive ud fra og mine sidste 3 bentræninger har jeg givet den gas med barfodssko – og jeg er positivt overrasket!

Jeg var lidt skeptisk overfor konceptet, så jeg besluttede mig for at købe et par brugt (de kan sagtens smides i vaskemaskinen) og prøve dem af før jeg selv investerede i et par. De sidder super fint på foden, men man skal liiige vænne sig til det med at have “tæer” i skoene på den måde 😉

De fungerer ikke super godt for mig under cardio opvarmning, da mine hypermobile led har det bedst i sko med mere støtte og stødabsorbering. Det var dog en ganske anden oplevelse da jeg trådte ind under stangen i squatstativet. Mine løft gav mig en følelse af en anden tyngde og stabilitet end jeg tidligere har prøvet i andre sko, da jeg kunne mærke vægtfordelingen af min krop på en anden måde. Jeg er i hvert fald fan til kommende bentræninger!

Har du erfaring med barfodssko? Og hvad squatter du i?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sund nyhed: Spis sukkerfri og glutenfri godter i 7/11