Glutenfri madboller med vanødder og rosmarin

Bloggen skifter navn!

Det næste døgns tid vil der muligvis være lidt rod her på bloggen, da jeg skifter navnet fra Wonderwomanwannabe.dk til AnnaWarrington.dk. Jeg arbejder på en ny (og pænere!) header, samt på at få flyttet følgere fra Bloglovin over på det nye navn. Bloggen flytter ikke adresse her fra Bloggers Delight, så klikker du ind på wonderwomanwannabe, så bliver du automatisk rykket over til den rigtige side og kan læse bloggen.

Jeg beklager potentielt rod og sørger for at få det ordnet snarest! Navneskiftet bunder i et ønske om en mere personlig blog der er mere MIG. Derfor dropper jeg det fancy/sjove eller hvad man nu skal sige navn og blogger bare som mig: Anna Warrington

Jeg håber i fortsat vil læse med!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Glutenfri madboller med vanødder og rosmarin