Debutantstævne 2014: Glitter, spraytan og meget flade maver!

Fitness sjov på de sociale medier!

Trænger du til et godt aftengrin og har du lidt selvironi? Så er denne her video lige noget for dig! Det er muligvis fordi jeg er småsyg herhjemme og har lidt (ekstra) dårlig humor, men denne video (tippet fra Anne Li) ramte lige noget i mine lattermuskler!

Det kan nogen gange være sundt med en lidt ironisk distance til hele fitnessuniverset og særligt på de sociale medier hvor alt ellers virker så poleret og perfekt. Det synes jeg i hvert fald. Og så er det jo altid sundt at grine!

Føler du dig ramt? 😉

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Debutantstævne 2014: Glitter, spraytan og meget flade maver!