Sukkerfri september - skal du være med?

Glutenfri opskrift: lowcarb æggewrap til madpakken!

Det kan nogle gange være en udfordring at spise efter særlige kostprincipper i en travl hverdag. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen. Det er bare nogle gange lidt besværligt altid at være hende med en (læs: flere) tupperware i tasken 😉

Medbragt mad giver både tidsmæssige udfordringer, pladsmæssige udfordringer til tasken og ikke mindst noget knap så lækkert; en tom tupperware med tunrester er ikke rar at fiske op af tasken efter en hel dag på farten.

Hvilke alternativer er der så? I weekenden var jeg i tog rigtig mange timer, da jeg deltog i et sundhedsevent i Ålborg (som jeg skriver om senere på ugen) og det gav anledning til at prøve denne opskrift af. Den viste sig at være rigtig god til at have med på farten, nem at pakke, blev ikke tør i tasken og mættede godt – win win!

Lowcarb æggewrap til 1 person:

 • 2 æg piskes let med 1 spsk fiberhusk
 • Tilføj 200 gram hytteost
 • Tilsæt lidt salt/peber og oregano (eller hvad du godt kan li)
 • Tilføj et halv brocolli hoved som du har kørt igennem en foodprocesser eller hakket meget fint
 • Smør dejen ud på en bageplade og bag i ca. 15 min ved 180 grader varmluft

Den kan fyldes med lige præcis dit yndlingsfyld. Jeg valgte hytteost, forårsløg og friske tomater. Velbekomme!

Hvad tager du med dig i madpakken?

 

bloglovin_annawarrington
   

9 kommentarer

 • Ida

  Lyder som noget jeg vil prøve at lave 🙂

  Tænker at hvis man laver en stor portion, har man wraps til et par dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Fedt du kan bruge inspirationen, det er jeg rigtig glad for Ida! Min wrap holdt sig fint i køleskabet natten over, så jeg er sikker på de kan gemmes et par dage 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Mmm… det ser godt ud… Jeg er som regel så kedelig, at jeg bare har noget stenalderbrød med sammen med noget fiskepålæg. Er dårlig til, at få spist fisk om aftenen, så det er et let alternativ for mig, selvom det er lidt kedeligt i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Maj 🙂 Uh, stenalderbrød er altså også lækkert! Det laver jeg også ret tit nogle store portioner af og fryser ned så jeg har til madpakken, men det er altid godt at prøve nye ting – jeg kender nemlig godt det med at madpakken kan blive lidt kedelig i det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tak for god inspiration! Jeg har tit lavet æggeomelet/wrap men ikke med hytteost i. Jeg har lavet én som skal prøves i dag til frokost! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Det var så lidt Lene, jeg er rigtig glad for at du kan bruge det 🙂 Jeg synes hytteosten er super god til at undgå at wrappen bliver tør, da man jo som regel laver den dagen før, men skriv endelig hvis du har et bedre bud på opskriften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Hej Anna.
  Du har bare de bedste madideer og jeg bruger tit dine eksempler som inspiration.
  Kan man bruge noget andet her istedet for Husk? Fx havregryn. Jeg har nemlig ikke lige husk.
  Tak for en dejlig blog med god inspiration til både mad og træning. Og fordi du altid er så sød til at svare alle dine følgere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Tusind tak for din ros, hvor er jeg bare glad for at høre du kan bruge de ting jeg skriver 😀 Det betyder rigtig meget for mig 🙂
   Ja, du kan blende enten almindelige eller glutenfri havregryn (alt efter hvor sart din mave er) og bruge det som bindemiddel fremfor Fiberhusk, det skulle fungere fint. Har jeg skrevet 1 spsk Fiberhusk vil jeg mene det svarer til ca. 1-1,5 dl fintmalede havregryn 🙂
   Rigtig god bagelyst! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] noget andet end sædvanligt. Jeg havde en sørens masse æg i køleskabet, men gad ikke spise flere klassiske æggewraps. Heldigvis bød fryseren på spinat og så var det bare med at komme i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sukkerfri september - skal du være med?